6,2 syöttöpumppu

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Lerssi, 31.12.2005.

 1. Lerssi

  Lerssi Gearhead

  mitenkä sais testattua onko mokoma laite järjissään vai entinen? pikuppi kun tuppaa pölistään ja käy vähän rykimällä. on tehny sitä jo pisemmän aikaa ja eikö noi pumput oo yleensä mallia laaki ja vainaa? vai oisko vika suuttimissa? toi pumppu kun maksaa kauhiasti :(
   
 2. VMZ

  VMZ 1st gear

  Miten ilmanputsari :wink:

  Synteettinen 2T-öljy on poikaa menoveden seassa yhdistettynä ajoittaiseen sikapoljentaan...

  Se rykiminen voi johtua ilmavuodosta ja/tai huonosta siirtopumpusta.
   
 3. Kake

  Kake 1st gear

  Suosittelisin juu ensiavuksi tota 2-t öljyn lorautusta tankkiin ja jos alat miettimään vanhan ruiskupumpun korjaamista niin kannattaisi mielestäni harkita vakavissaan uuden ostoa jenkeistä,ei kovin pahan hintaisia ja on sitten uusi ja taatusti säädöissään.
   
 4. Mudracer

  Mudracer Double Gearhead

  Jos toi tapahtuu aamuisin niin se ei välttämättä johdu kummastakaan. Jos muutamasta pytystä on puristukset kadonnut niin se näkyy ton savun muodossa. Uuden pumpun saa ~350€ suunnilleen riippuu mistäpäin tilaa. Jos löydät tunnollisen korjaajan, niin pääsee puolet halvemmalla ja pumppu on taas kuin uusi!!
   
 5. Kake

  Kake 1st gear

  Juu pitää paikkansa mutta mulla rupes savuttaan varsinkin tyhjäkäynnillä pirusti ja puol litraa 2-t öljyä tankkiin ja savutus lakkas kuin seinään,eikä katsastuksen päästömittaukseen tehnyt mitään kun 3000rmp ja 0,13 savut. Halvalla teettää korjauksen kyllä kunhan vaan löytää sen tunnollisen korjaajan mutta mitä kuunnellut niin jotkut joutunut köyhtymään aika tavalla korjauksesta.
   
 6. Degenerated

  Degenerated Gearhead

  Vinkkejä tunnollisista korjaajista saa heittää. Tai sitten mua hyvällä 5.7D pumpulla.
   
 7. Lerssi

  Lerssi Gearhead

  siis mitä v..tua :eek: kun mulle tyrkytetään syöttöpumppua hintaan 1600e :mad: kuka myy sen noin halvalla?
   
 8. Degenerated

  Degenerated Gearhead

  Niin kiinnostais kyllä. Ja yli 500€ remonteista puhutaan.
   
 9. Mudracer

  Mudracer Double Gearhead

 10. Kake

  Kake 1st gear

  toinen firma olis realdiesel.com mutta perkuleet kun eivät lähetä noita ulkomaille joten nyt sitten lämmittämään kaukaisia tuttuja tahi sukulaisia jenkeissä ja pyytään lähettämään ruiskua tänne.

  Kanadastakin joskus noita kattelin mut ei nyt mitenkään jaksa muistaa firman nimeä,josko kanukit ois niin joviaalia porukkaa että lähettäis?
   
 11. pökö

  pökö 1st gear

  racers placesta pitäis tätä nykyä saada pumppuja, tilaavat ilmeisesti realdieselin kautta!
  aikaahan siinä menee ku jenkeistä tilataan ja vanha pumppu pitää lähettää vaihdos!
   

Kerro tästä muillekin!