6.2D:lle manuaali?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Catrik, 14.6.2010.

  1. Catrik

    Catrik 3rd gear

    Saako mistään "bolt-on" manuaaleja 6.2:lle? Tai onko mitään minkä sais semi-helposti sorvattua paikoilleen? Ei ainakaan hirveesti näy tommosia, jossain tais olla joku 407 Volvon laatikko mutta en siitä enempää tiedä? :-?

    6.2 V8 farkun keulilla tuntuis ihan hyvältä kompromissilta harraste/käyttöautoksi mutta on se vaihteilla kikkaileminen sen verran miellyttävää hommaa ettei tuu automaatilla ajamisesta yhtään mitään :p
     
  2. ford59

    ford59 1st gear

    Vaihtelu virkistää :lol: -jos siitä tykkää (minä en) :odroll: Pistä joku kuorma-auton 6 vaihteinen kertojalla, 12 vaihtoa ennen maantievauhtia :poff:
    Anyway, jostain pick-upista saisi varmaan helpoiten lootan napattua. Täällä olisi yksi vauhtipyörä 6.2:seen ylimääräisenä jos tarvetta.
     
  3. freeride

    freeride Gearhead

Kerro tästä muillekin!