6.2D Syöttöpumppuongelma

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja speedy, 21.2.2014.

  1. speedy

    speedy Double Gearhead

    Kokeillaas ny täällä vielä huudella apuja. Uudella syöttöpumpulla ei saa tulemaan suutinputkista pisaraakaan tiisseliä. Aine liikkuu siten että paluupuolelta tulee kyllä hyvin tavaraa startatessa, sammutinsolenoidi naksuu ok. Kaikki ilmaamisen peruskonstit on käyty läpi, mutta mikään ei auta. Sais edes jollain apuaineella käyntiin,jotta sais pumpulle hetkeksi kierroksia kunnolla, mutta pilottia ei uskalla käyttää, ja sain vinkin jarrukliinerillä käynnistämisestä, mutta tuolla mun aineella ei kyllä lähtenyt :-?
     
  2. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Ei brakekliineri auta jos ei tule dieseliä joukkoon. Jos pumppu ei ruiki niin veikkaan että syöttömännät on jumissa jostain syystä tai oisko esipainepumppu unohtunu laittaa sinne. Pistä paineilmaa pumpun sisäänmenoputkeen ja starttaa samalla jos ne vaikka lähtis liikkeelle.
    Ei kuitenkaan mitään 20baaria, 6 baaria ei vielä pullauta tiivisteitä pihalle.
     
  3. speedy

    speedy Double Gearhead

    Jumaklavita Mudraaseri sää oot nero! Akan pistin veivaamaan ja samalla tuuttasin painetta pumppuun ja kolistelin muovipäävasaralla päätyyn,nii vaan perkeles rupes kakkua tulemaan, ja nyt se käy! se on iso KIITOS!
     

Kerro tästä muillekin!