6.2d vani käy tyhjää huonosti

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Tomi93, 13.2.2019.

  1. Tomi93

    Tomi93 1st gear

    Moro.

    Tuli vani hommattua ja huomannut että tyhjää käy huonosti. Ajossa ei huomaa mitään mutta esimerkiksi liikennevaloissa ärsyttävä nylkyttämistä. Onko tälle jotain yksiselitteistä vikaa? Siirtopumppu menee vaihtoon kun näytti inasen märkä olevan. Voiko siirtopumppu aiheuttaa ton? Käyntiin lähtemisessä tai missään muussa ei ole ongelmaa kun tyhjäkäynnillä.
     
  2. Jussi289

    Jussi289 Double Gearhead

    Kyllähän sekin siihen pystyy. Myös väsähtäny jakoketju, ruiskupumppu ja suuttimet voi tehä jotain. Vuotava venakin.
     
  3. JAZZU80

    JAZZU80 Gearhead

    juu, itsellä kans nykimistä oli. ilmavaivoja ja siirtopumppu rikki. näkyy pelaavan ilma siirtopumppuakin, mut tehot hukassa. siitä lähtisin että polttoainelinjat ja siirtopummppu. ite vaihoin jakopään ja suuttimet, korjasin polttoainelinjan. samalla tuli vaihettua kaikki öljyt ja suodattimet+ vesipumppu.
     
  4. suorsa

    suorsa 3rd gear

    Ensin tietysti voi tarkistaa kuinka alas on tyhjäkäynti säädetty...
     

Kerro tästä muillekin!