6.5 diesel häiriö vai mikä?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja turismo, 5.8.2012.

 1. turismo

  turismo 1st gear

  eilen pirssi toimi vielä normaalisti mutta aamupäivällä ilmaantui minulle outo vika tai pikemminkin häiriö ainakin toistaiseksi, kyseessä vm96 (vanhakoppanen van) 6.5 dieselillä ja kun pistin auton normaalisti käymään, lähti hyvin ja kun aattelin kuten ennenkin että käytämpä pikkasen jalkaa kaasulla että nostaa korkeammalle kylmäkierroksille mutta eipä piru nostanutkaan ja alko käymään vaikeasti tyhjäkäynnillä :eek: kuten liian pienillä kierroksilla ja kun antoi hieman kaasua kävi normaalisti mutta kun nostit kävi taas vaikeasti..
  sammutin seuraavaksi auton ja starttasin uudelleen, kappas tyhjäkäynti on normaali ja kierroksiakin kun antoi vähän ja nosti kaasun jää normaali tyhjäkäynnille mutta ei nostanut kierroksia vaan taisi tuossa kyllä lämmetä sen verran jo..
  mistäköhän tällainen "häiriö" vois johtua en uskaltanu vielä lähtä ajeleen vaan annan jähtyä jonkun aikaa ja kokeilen uudestaan mitä kivaa se taas tekee :lol: 6.5 dieselin sielunelämä ei kovin tuttua ole kun on toiminut pari vuotta ja 20tkm ongelmitta (koputtaa puuta)
   
 2. turismo

  turismo 1st gear

  testilenkki käyty eikä ilmennyt mitään poikkeavaa, mikä lie aiheuttanut tuon aamullisen :-?
   

Kerro tästä muillekin!