6.5 td suuttimet

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja monster, 9.10.2015.

  1. monster

    monster Gearhead

    Onkos kellään kokemusta standart merkkisistä kiinan suuttimista mitä esmes toi partsi myy.onks ne kaikki vähän huonoi vai sattuko meille vaan huono erä. Tuli pusattuu pikappiin sellaset paikallensa niin kaks suutinta rupes vuotaa siitä rungon kierteen välistä , sitä kun ruvettiin tutkimaan niin suuttimen runkot kasattu melkeest sormi tiukkuuteen .eli rumpa alkaa taas uudestaan .on toi hantin puoli vaan niin mielen kiintonen rassattava.
     
  2. kojo

    kojo Gearhead

    Avautumispaineetkin on ihan mitä sattuu..
     
  3. Gerball

    Gerball Gearhead

    Ainoa järkevä asia mitä noille voit tehdä on viedä koko satsi pätevälle kaverille joka katsoo paineet kohdilleen. Siten ehkä pääset noilla jonkin matkaa. Miks täytyy ostaa jotain kiina suuttimia ?
     

Kerro tästä muillekin!