6.5td käyntiongelmat vielä kerran

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Rick, 7.6.2004.

  1. Rick

    Rick Gearhead

    Mitenkäs sen FSD palikan vaihtaminen onnistuu??
    Muuttaako pelkästään siihen puuttuminen auton arvoja ja ajoituksia??
    Onko kellään kokemusta tuosta vaihtoperaatiosta ja mitenkäs yksityisasiakas saa jenkeistä tilattua ko palikan???
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    asentamisesta en nyt varmaksi tiedä, mutta vieraile http://www.k-tech.cc/, oli äsken sivu remontissa, mutta mainostavat myös kelt.pörssissä ko. fsd-cooleria, maksaa about 250€. firma suomessa...
     
  3. Rick

    Rick Gearhead

    Niin unohtui tuossa että tietääkös kukaan miten tuon huolto/vikakoodin saa purettua ulos?? Mistä löytyy koodille manuaali???
    Ei jaksaisi eikä meinaa edes ehtiä käyttämään autoa missään scannerissa. Lähin paikka on melkein 100 km päässä Kotkassa. Ei takuita jolkuttaako auto edes sinne asti. Työkiireitä on sen verran rajusti että ei ole aikaa lähteä päiväksi Kotkan suuntaan pällistelemään.
    Selvitän mielellään itse ensin vian kaikessa rauhassa ja korjautan sen. Valohoitoon en autoa vie mihinkään, koneurakoitsijana tunnen eräitten yrittäjien rahastuskeinot liiankin hyvin.
     

Kerro tästä muillekin!