6.5td:n viritystä....

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja jussiyp, 27.3.2009.

  1. jussiyp

    jussiyp 3rd gear

    Olisin tiedustellut että millasia kokemuksia ihmisillä on ko. moottorin virittelystä ja sen vaikutuksia kulutukseen?

    Ittellä olis mieles ainakin pakoputken laitto ja boksi mutta auto (-96 subbe) on meille uusi tuttavuus niin aika vähä kokemuksia vielä jenkeistä...

    Auttakaa miestä alamäessä! :poff:
     
  2. mikamaalainen

    mikamaalainen 1st gear

    Pakoputkea ei ole pakko vaihtaa ainakaan. Ainoa etu parantuneet äänet. Mitään en kyseisestä koneesta tiedä, mutta veikkaisin että ahtopainetta lisää, samoin syöttöä ja iso välijäähdytin että pysyy imuilma viileenä. Ilmeisesti toi boksi mistä puhuitkin ohjaa ahtopainetta(ja syöttöä)?
     
  3. hyeena

    hyeena 1st gear

    Eihan sita ole pakko vaihtaa, mutta kun on kerran nahnyt sen orggis downpipen niin sen vaihtaminen ei ole enaan harkinnan varaista.. ;)
     
  4. hyeena

    hyeena 1st gear

    Syottoa ja painetta lisataan, valijaahy on vahan kyssari, auttaishan sen jos sais riittavan ison mahtumaan, liian pieni kun tuo enemman haittaa kuin hyotya..
    -96->, tuo syoton ja paineiden lisays on viela tyon alla, ohjelmointi vehkeet kun puuttuu viela suomesta, itse olisin laitteet hommannu mutta ei ole viela ollut riittavaa kiinnostusta etta oisin uskaltanut investointia tehda..
     
  5. sincere 51

    sincere 51 1st gear

    Subbe topiikki

    Hi!

    Meillä on tuolla Subbe / CK topiikki jossa on tuota tehojuttuakin aika paljon käsitelty.
    Tuosta alkaa

    http://www.overdrive.fi/forum/viewtopic ... sc&start=0

    ja tuolla mennään

    http://www.overdrive.fi/forum/viewtopic ... 65#1494165

    Onhan tuossa aika paljon sivuja luettavaksi,mutta helpommalla pääsee,jos ja kun jaksaa lukasta edes päälin puolin.

    Sieltä löytyy paljon muutakin näihin liittyvää tietoa asiaa,joten tervetuloa vaan joukkoomme mukaan ja rohkeasti kyselemään josko aihetta tulee. Saa yleensä nopeammin vastauksen ainakin perus/tyyppijuttujen kohdalla. :poff:
     
  6. sincere 51

    sincere 51 1st gear

    Tästä topiikista...

    Jaahas ... olihan tuolla poijaat jo vastanneet toisessa topiikkissa samasta aiheesta... ( :eek: ) ,joten eiköhän tuo tieto mistä aloittaa... jo ole perille mennyt. :rotfl:
     
  7. kane

    kane 1st gear

    :rotfl: juu, 3 konetta virityksen alla varmaan...
     

Kerro tästä muillekin!