-60 Brittifordit, oven lukon korjaus

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Mobilismi', aloittaja Catiska, 12.7.2016.

Tags:
  1. Catiska

    Catiska Gearhead

    Vaimon Angliassa on kuskin oven lukkomekanismi hieman kulunut. Ovi sulkeutuu ja lukko lukittuu molempiin pykäliin, siis myös siihen sisempään, toiseen "pykälään" kuten kuuluukin. Mutta mekanismissa on sen verran väljää tai muuta ongelmaa että lukon vastin täytyy säätää sen verran ulos (jotta oven saa siihen toiseen, sisempään lukitukseen) että ovi jää koripinnasta muutaman millin ulos.

    Eli, siinä vaiheessa kun ovi on lukittunut on ovi oikealla tasolla mutta lukon väljyydest johtuen ovi pääsee tulemaan ulospäin vaikka pysyykin siinä toisessa lukituksessa.

    Onko tuolle jotain tehtävissä?
     
  2. kaarne

    kaarne Gearhead

    Saranat kaipaavat puhditusta ja säätöä
     
  3. Catiska

    Catiska Gearhead

    Miten saranat tuohon voi vaikuttaa? Ovet aukeaa kyllä hyvin eikä saranat ole kuivat tms.
     
  4. kaarne

    kaarne Gearhead

    Eivät mitenkään jos saranat ovat kunnossa, mutta jos eivät ole niin jotain häikkää sekin aiheuttaa oven toiminnalle.

    Tarkastuslistalle kannattaa lisätä oven tiivisteet ja listat.
     

Kerro tästä muillekin!