´60 Pontiac Bonneville 2dHT

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja BonneMan60, 11.11.2003.

 1. BonneMan60

  BonneMan60 Gearhead

  Tallissa lepää ko.auto ,mutta sen aiemmista vaiheista ei ole selkoa, AKE:n kautta selvisi edelliset omistajat ,mutta varsinkin ensimmäinen yli 10v auton omistanut Porilainen hemmo ei jostain syystä halua valoittaa auton vaiheita v.88 maahantuonnin jälkeen, joten laittakaa tietoa jos valkoinen Bonneville coupe tuntuu tutulta, auto siis ollut Porissa v.88-99 välisen ajan , sen jälkeen Turkuun josta Hyvinkäälle, rek nro nyt NNO-60 ja aikaisempi JKC-80, näitä ei ole Suomessa kuin muutama joten luulisi jonkun muistavan.
   
 2. petjo

  petjo Gearhead

  Kyseinen laikka pontiac on Riihimäellä.Omistin sen itse pari kuukautta jonka jälkeen kaveri halusi sen ostaa.Laittoi auton kuntoon ja taisi käydä siirto kilvillä Forssassakin.Auto edelleen samalla omistajalla.
   
 3. heikkisj

  heikkisj Gearhead

  Vielä ihan vähän sivuraiteella: -60 Pontiacissa on kyllä yksi hienoimmista kojetauluista! Kavereilla Kuopiossa ja Vaasassa on Bonnet, 2d HT ja avo...
   
 4. Tupis

  Tupis 3rd gear

  Vai saikohan Jusu myytyä Bonnen?
   
 5. Simo

  Simo 1st gear

  BonneMan
  pistin yksityisviestin

  Enpä muista autoa Porin suunnalla nähneeni, mutta onhan noita muitakin useita mitkä eivät "koskaan" näy liikenteessä.
   
 6. Tupis

  Tupis 3rd gear

  Muistelen Iisalmen avain vaunussa myynnissä olleen Bonneville 2D HT:n joskus 80 luvun lopulla. Väri oli viininpunainen saman värisellä sisustalla. Mihinkähän päin tämä yksilö on mennyt?
   
 7. BonneMan60

  BonneMan60 Gearhead

 8. Anonymous

  Anonymous Guest

  Enpä tuollaista valkoista `60 coupea muista Porissa nähneeni, mutta metallihohto sininen täällä on joskus ollut. Sitä en muista oliko se Catalina vai Bonneville, muistaakseni se on ollut aikoinaan V-8 Magazinessa kaupan, joskus `80-`90 luvun taitteessa.
   
 9. Anonymous

  Anonymous Guest

  Eiköhän se teloitettu jo silloin kun se laikattiin????
   

Kerro tästä muillekin!