`61 Lincoln harrastajia!!!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja navesi-2, 1.11.2003.

  1. platuart

    platuart Gearhead

    Maalaus jäi kesken kun kelit muuttu kosteeks, joten projekti oottaa nyt, että pääsee talliin. Autohan on siis 60% mattausasteella kellertävänvihertävä ja siihen on maalattu/maalataan kuparinvärisiä scalloppeja, jotka ovat täynnä käsinmaalattuja ruskeita pieniä tiki-ukkoja. Katolla scallopit muuttuvat liekeiksi. Tarkoitus on laskea auto maihin talven aikana. Keula muuttuu niin, että alkuperäinen ritilämaski on pois ja valojen väliin jää pienempi aukko, jossa on Buickin maskirauta. Orkkisvaloihin jää se kahdeksikon muotoinen kromikehys, mutta sen takana oleva alue pellitetään, eli kellertävä korinmuoto jatkuu lokarin päältä, lamppujen takaa,alas puskurin taakse. En tiiä tajusko kukaan tuosta mitään, mutta kuvia tulee sitten kun on jotakin näytettävää. Näin pc:n näppiksellä on niin helppo rakentaa... En ole vielä löytänyt tiki/bambu/jotakin kivaa sisustusmatskua. Tarkoitus on tehdä kaikki katkaisijat ja keulamerkki tiki-ukkoina ja auton nimihän on tietty Con-Tiki. Mild-kustom siitä tulee vaan, kun ei siitä chopattua farmaria osaa rakentaa.
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    tutulla työn alla Linconl premier 4d -56
     
  3. Anonymous

    Anonymous Guest

    TIEDÄN PAIKAN MISSÄ SEISOO -65 LINCOLN ILMAN KILPIÄ.
     
  4. Anonymous

    Anonymous Guest

    Pidätämme henkeä....
     
  5. Fordhomo

    Fordhomo Gearhead

    TIEDÄN PAIKAN MISSÄ SEISOO -71 FORD ILMAN KILPIÄ :grin:
     
  6. Anonymous

    Anonymous Guest

     
  7. JR

    JR Gearhead

    ...Taaskos nimettömät kinaa keskenään, vai hä? :lol:
     
  8. Fordhomo

    Fordhomo Gearhead

    Joku nimetön pidättelee henkeään, eikä mikään perkele, sillä sehän on rekisteröitynyt tänne meidän kylästä :grin:

    Ja kannattais vähän miettiä oikeesti mitä tänne kirjottaa. Niin että so what jos tiedät missä on Linc '65 ilman kilpiä? Kirjoita vähän enemmän kuin tollainen tosi avoimeksi jäävä turototeamus... ja yleensä täällä saa sitä mitä tilaa...

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Fordhomo 2004-01-03 17:47 ]</font>
     

Kerro tästä muillekin!