-62 valiantin etujarru

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja moottorinlohko, 18.8.2019.

  1. moottorinlohko

    moottorinlohko Gearhead

    toiselta puolelta löytyi edestä jarrutsydeemi jossa rummussa laakerit ja pultit,mistä vehkeestä,muissa pyörissä normi rummut ,mistä löytyisi rumpu em. tai akseli johon kävisi normi rumpu.
     
  2. MJF

    MJF Double Gearhead

    Eturummuissa on normaalisti napa kiinni, rummun ei kuulu olla irtonainen. Rumpu irrotetaan irroittamalla keskimutteri ja sitten lähtee laakereineen irti.
    Uusia rumpuja saa Suomesta vaikka Konekorjaamo.fi, Us-Parts, tai Ameriikasta vaikak Rockauto.com
     
  3. moottorinlohko

    moottorinlohko Gearhead

    joo oon irroitellu monia ja eri merkeistä mutta juuri sitä napamalli rumpua ei tunnu löytyvän ,juuri tilasin rokista kaikki mutta en avannut toisen puolen jarrua koska yleensä ollut samanlaiset molemmin puolin,sielläkään ei ole navallista.vanha suomi customi
    jos jollain on navallinen asiakuntoinen 9" ostan pois
     
    Muokattu: 18.8.2019
  4. MJF

    MJF Double Gearhead

    Täytyy sen verran korjata sanomisia että napa on irtonainen rummusta, mutta se on "prässätty" pulteilla kiinni. Eli uudet rummut on irtonaisia, vanha napa käytetään niihin.
     
  5. moottorinlohko

    moottorinlohko Gearhead

    jep,kun ei vanhaa tarvinnu säästellä lähtihän tuo lekalla tänks
     

Kerro tästä muillekin!