63-64 Impala

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja brain error, 18.7.2009.

 1. brain error

  brain error 2nd gear

  Mikä mahtaa olla orkkis sivupeilin etäisyys oven etureunasta?
   
 2. janiluo

  janiluo Gearhead

  Tuskin saat muuta vastausta joten vastataan nyt sitten:
  n. 180mm peilin jalan kärjestä (´64 Impala) oven etureunan ulosärmän kulmaan, ulkosärmän suunnassa mitattuna. Kuitenkin niin että peili on kolmioikkunan rosterilistan kohdalla sivusta katsottuna.
  :D
  - Jani -
   
 3. brain error

  brain error 2nd gear

  peili

  Joo,kiitoksia vain. En tiiä onko tehdaskaan käyttäny mitään sapluunaa saadakseen niitä kohilleen,mutta tämmöstä suuntaa antavaa mittaa olinkin vailla. Eikä se kai oo niin metrilleen :rotfl:
   
 4. Frösä

  Frösä 2nd gear

  Kunhan samalle metrille osuu;)
   
 5. Bluestone

  Bluestone Double Gearhead

  1963 fullsize accessories installation manual antaa sport coupelle ja convertiblelle mitat reijän paikoille mutta sedanilla vain ohjeen mihin pahvinen template kiinnitetään ja jonka mukaan reijät porataan.
  Nuo coupen reikien paikat on : reikälinja 19/32" ikkunan alalistasta ulospäin (siis sivullepäin) ja takimmainen reikä 2 5/8" c.v. pillar:in (eli pikkuikkunan takatolpan) takareunasta eteenpäin, reikien väli 2"....

  ..eli on se kuitenkin melko tarkkaan määritelty, muutenhan ne autoja koonneet amerikan jimit olis laittaneet ne ihan mihin sattuu... :-? :D
   

Kerro tästä muillekin!