63 impalan kojelaudan alum. paneeli

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja tlento, 5.11.2005.

  1. tlento

    tlento 1st gear

    Löytyiskö keltää -63 mallisen letukan radion alle tulevaa alumiinipaneelia? Itseasiassa pahvimalli kyseisestä osasta riittäisi että voin tehdä reijät kojetauluun radiota varten oikein (joku pölö on tehny siihen "din" -kokoisen aukon erittäin epäsiististi ja tuhonnut samalla alkuperäisen paneelin) :mad:
     
  2. tlento

    tlento 1st gear

    ...ei taida kellään olla? Tosiaan, pelkkä pahvisapluunakin kävisi, että saisin kojelautaan reijät oikeille paikoille!!
     
  3. tlento

    tlento 1st gear

    ..josko joltain jo löytyis?
     
  4. sampop

    sampop 1st gear

    http://www.sscustom.com/

    Mulle olis paketti tulossa jossain vaiheessa. Vois mahtua lisääkin samaan poxiin. Mutta tämä saattaa ottaa aikaa, koska tilauksen hoitaminen on tähän aikaan vuodesta asialistalla kohdalla 105.
     

Kerro tästä muillekin!