-64 4D BelAir/Impala keskuslukko.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Jussi289, 29.11.2017.

  1. Jussi289

    Jussi289 Double Gearhead

    Koska näennäisestä systeemin yksinkertaisuudesta huolimatta ei ollut ihan helppo keksiä, miten tuollaiseen laittaisi lukkomoottorit niin, ettei mitään tarvitse rikkoa, eikä isosti muuttaa, niin julkaisen omat paikkani. Ovessa on tilaa vaikka kuin, mutta ikkuna alhaalla leikkaa osan, ja lukon tankoja ei pääse käpistelemään tarkemmin purkamatta koko oven sisustaa mukaan lukien ikkunan takakouru.
    Kuvien paikkaan käy aika iso GM:n oma pitkään käytetty lukkomoottori, joka on tarvikehelyjä isompi. Paikka saattaa varauksella sopia muihinkin kanttikorisiin. Ikkuna ei noissa paikoissa osu tielle, ja asennuksen saa tehtyä mitään rikkomatta. Eli jos pussihousumieltä haittaa piilotettukin, niin kaikki voi perua. Pari ruuvinreikää toki jää. Takaoven koko ratkaisu näkyy kuvassa, etuovi vaatii vähän kikkailua nupin varteen liittymisessä. Kysy, jos kiinnostaa.
    Etuovi
    [​IMG]
    Takaovi
    [​IMG]
     
    cdv70, Vuokralainen, Lowlow ja 4 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!