64-65 T-bird niskatuet

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Ford Freak Club of Finland ry', aloittaja HELL2, 8.5.2008.

  1. HELL2

    HELL2 Gearhead

    Laitoin tän saman tekstin tonne lisälaite-osioonkin:
    Mulle on käyttikseen kulkeutunut ao- T-birdin etupenkit ja tuossa on ruvennut ihmetyttämään apukuskin penkin niskatuki. Normaalisti penkistä ei edes tiedä että siinä tuki on ennenkuin sen nostaa ylös jolloin lyhyt selkänoja lyhenee entisestään, ja koko penkin(ja paksuimmankin punaniskan) levyinen osa nousee ylöspäin. Yritin tehdä salapoliisityötä ja muutaman kuvan löysinkin ja yleensä aina apukuskin puolella?. Kyseessä on siis harvinainen lisävaruste tai jotakin? Tietääkö kukaan tarkemmin?? Penkit olisi tarkoitus verhoilla jossakin välissä takapenkin tyyliseksi mutta tuo niskatuki vähän hankaloittaa sitä hommaa kun selkänojakankaat yltää vain tavalliseen penkkiin.
    Niinpä jos jollain on tommonen projektina ja haluaa lisämaustetta niin voisin vaihtaa selkänojan(tai koko penkin) normaaliin.
     
  2. Hollow Head

    Hollow Head Gearhead

    Reclining Passenger Seat with Adjustable Headrest
    ($38.60) New '64 option

    http://automotivemileposts.com/tbird196 ... pment.html

    http://automotivemileposts.com/tbird1967apollo.html

    Ja etsittäessä törmäsin halpaan avo lintuun..ostakee joku tämäkin pois!
    http://www.1965thunderbird.com/ltblcv11500.htm

    www.larrystbird.com tai ainakin sen kataloogi mainitsee vinyl seat cover sets kohdassa recliner setin joka on aina väristä riippumatta noin 50 taalaa kalliimpi kuin ilman reclineriä. Mun kataloogi on muutaman vuoden vanha, mutta kai niitä vielä saa

    :eek:
     
  3. HELL2

    HELL2 Gearhead

    Joo just tuon ylimmän linkin systeemi se on...enhän mie tuota uinailu-selkänojaa muistanukkaan vaik eukko sen testas kauppareissulla. Laitto kassit takapenkille ja käänteli siitä vivusta....sit ku lähin ajaa oli selällään...ja sit :soosoo: ....... Luulin et tuo t-bird-sweet-sleep oli noissa vakiona.
     
  4. Hollow Head

    Hollow Head Gearhead

    :rotfl: ... ettet vaan itse tempaissut mimmikipin vivusta ja könynnyt päälle... :soosoo: :soosoo: Kauppareissulla.... :rotfl:
     

Kerro tästä muillekin!