'64 Dart GT

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Roadmaster, 23.1.2006.

  1. Roadmaster

    Roadmaster 3rd gear

    Onkohan näitä '64 Dart GT-malleja vielä paljon hengissä ?
    Helsingissä, Haagassa oli 70-vun lopulla BTH-47, valkoinen, punaisella kylkiraidalla ja ajanmukaisesti hot rodattu kylkiputkilla ja aika rajulla etunojalla.
    Viimeksi kyseinen auto ollut Mäntyharjulla, onkohan vielä?
    Noita taisi tulla Suomeen useampi GT juuri valkoisina, punaisella raidalla.
     
  2. Jonimac

    Jonimac Gearhead

    Sotkamossa majailee 1 dodge dart gt -64

    rekkari oli jotain XXX-64 sopivasti.

    paikkaa en nyt tähänhätään muista mistä sen hakivat, jostain etelästä kummiknin.

    tekniikka on se perus 273cid +tf727 ja mopen pikkuperä.

    taitaa olla aikalähelle alkuperäinen, perä siitä vain räjähti kerran joten se on vaihdettu siihen.

    väri on valkoinen ja kyljissä punaiset raidat. orggis 13" ja kapselit. sisusta on alkuperäinen punainen, utepenkit entisen omistajan toimesta verhoiltu uudelleen.

    joka vuosi se on katsastettu ja saattaa näkyä pariin otteeseen liikenteessäkin. ei enää ihan niin ahkerassa käytössä kuin muutama vuosi sitten.

    omistajana tuttu kaveri,kiireinen yrittäjä, niin ei jouda ulkoiluttamaan ratsuaan kovin usein :D

    tällä haettiin YO-lakki silloin tyylikkäästi ;)
     
  3. onbuicks

    onbuicks Gearhead

    Puistolassa oli juuri tuommoinen joskus 80-luvun alussa, joka heikkapuhalluksen jälkeen jäi ehkä vähän keskeneräiseksi. Käytin tuota autoa rakenteellisena mallina muuttaessani omaa neliovista (NV-125) 2D HT:ksi, kauan ennen korinvaihtojen tai uustuonnin aikaa.
     
  4. impala67

    impala67 Double Gearhead

    ma numminen omisti 64 dartin jota on useissa lehdissä muistellut. hän aina väittää sen olleeen upean sähkönturkoosin sininen GT; vaikka kuvissa se on selvästi neliovitolppa. onko moista suomikeetee lätkitttyä tolppaa voinut olla tarjolla?
    veikkaan itse että auto vain sattui olemaan 273:lla kasilla ja taiteilija LUULI sen johdosta sen olevan jonkinsortin turismo. tai joku aiemmista omistajista oli sen lätkinyt jollain gt-merkeillä.

    hauskaa on se, kuinka monesti ja paljon hän darttinsa perään haikailee.
     
    Muokattu: 26.7.2021
  5. Slant Sickness

    Slant Sickness Double Gearhead

    MA taisi ostaa sen ihan uutena. Oli pistänyt syntymäkotinsa rahoiksi ja niillä Dart. Muisteloissaan tosiaan siteeraa sitä GT malliksi. Mikä lie väärinkäsitys. Oli mennyt vaihtoon viiden vuoden iässä, kun oli ollut liian paljon remppatarvetta. Vissiin oli keikka-auto ja ajoa sen mukaan.
     
  6. impala67

    impala67 Double Gearhead

    inttiaikoinaan jo sillä parikymppisenä hurjana nuorena revitteli; muisteloissaan auto oli 63:nen; mutta keulakuvista näkee että se oli -64; liekkö rekattu syksyllä 63.
    jossain kirjassa näin kuvan kun istuskelivat baddingin kanssa dartissa- ja suometalvisota bändin alkuaikoina sillä kohelsivat; se tais olla ollut -69 tienoilla
     
    Muokattu: 28.7.2021

Kerro tästä muillekin!