-64 dart

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Dart & Valiant Association ry', aloittaja Anonymous, 3.5.2005.

  1. Anonymous

    Anonymous Guest

    koneena 225 kutonen ja manuaali loota tarttisin toimivan ja ehjän syylärin ko. kulkijaan. sitten jos joku vielä osaisi kertoa mistä tunnistaa vm. 71 ja vanhemman koneen esim. lohkonron perusteella?
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    niin unohdin viel kysyä et onko havaintoo mistä löytyy samaisesta dartista runkonro muualta kuin kuskinoven pielestä alumiiniläpykkä
     
  3. timppa

    timppa Gearhead

    Osien suhteen kannattaa olla yhteydessä Aspen Lappalaiseen.

    Runkonumero ilmeisesti samassa paikkaa kuin valtterissa eli oikean puoleisen apurunkoaisan päällä, siinä melko edessä.
     
  4. vernando de hoto

    vernando de hoto Gearhead

    Autossasi ei ole alunperin muuta runkonumeroa, mutta toden nakoisesti Suomessa on meistetty numero runkoon. Sijainti yleensa on oikean runkopalkin etuosassa konehuoneen puolella.
     

Kerro tästä muillekin!