65 chevelle pyyhkijän moottori

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Degenerated, 8.3.2012.

  1. Degenerated

    Degenerated Gearhead

    [​IMG]
    Kuinkas tuo pitäisi kytkeä?
     
  2. linis51

    linis51 3rd gear

    Your wiper switch on the dash will have 3 wires and goes thru the firewall to the wiper moter, one wire should be hot 9(comes from ignition/fuse box), one should go to the low speed and one to the high speed on the wiper moter, then the wiper moter should have a ground on it.
    If you have a varible speed wiper system it will be different, but I don't believe your chevy had the in that year.

    Oisko tossa. Vastuu lukijalla.
     
  3. Degenerated

    Degenerated Gearhead

    Noinhan sen luulis olevan mutta tää maadottaa katkaisijan kautta. Ja moottorin lähellä neljä piuhan päätä mutta vain kolme nastaa. Pissapoikahan tosta taitaa puuttua, enkä tiedä minkä näköinen on ollutkaan.
     
  4. Bowtie

    Bowtie Double Gearhead

    Tuhersin joskus tämmösen ihmeteltyäni samaa juttua:
    [​IMG]
     
  5. Degenerated

    Degenerated Gearhead

    Kiitos, täytyy huomenna tutustua. Pysäytys tosta on kans hukassa, miten se tuossa toimii?
     
  6. Bowtie

    Bowtie Double Gearhead

    Muistaakseni moottorin sisällä on nokka joka katkaisee maadotuksen oikeassa kohdassa, eli pitäis pysähtyä oikeaan kohtaan ihan itsestään kun on oikein kytketty... Ei valitettavasti muista kovin tarkaan, siitä on pari-kolme vuotta kun tommosen purin.
     

Kerro tästä muillekin!