´65 Ponu GP

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Pienoismallit', aloittaja BonneMan60, 17.1.2005.

  1. BonneMan60

    BonneMan60 Gearhead

    alkoi 1:1 Bonneville projekti lievästi tökkimään ja vastapainoksi tuli väkerrettyä pitkästä aikaa jotain valmiiksi myös pienoismallipuolella,
    ´65 Grand Prix on Amt:n vanha " Grand Slam" julkaisu , tuollaisen kun vielä saisi 1:1 koossa talliin Bonnevillen kaveriksi :)
    [​IMG]
    [​IMG]
     
  2. ESMCB

    ESMCB Gearhead

    Nätin näköinen mallihan tuo... tuo väri on aika hyvä, vähän custom mainen... Sopii tuohon kun nenä päähän...
     
  3. Bowtie

    Bowtie Double Gearhead

    Jep, hyvä väri. Onko toi ihan ("oikeella") automaalilla maalattu vai jollain pienoismallivärillä? Taitaa olla pikkusen madallettu...? Nätti malli!
     
  4. BonneMan60

    BonneMan60 Gearhead

    madallettu on lievästi , stanu seisoo liian korkealla, maali on revellin peruskamaa , hieman rakeiseksi pinta jäi ,mutta kirjahyllymalliksi kelpaa hyvin.
     
  5. Bowtie

    Bowtie Double Gearhead

    Mikä sävy toi on? Onko se joku Car-metallic jota ei enää valmisteta?
     
  6. Vallu

    Vallu Gearhead

    Lupsakan näköinen pontso!
     

Kerro tästä muillekin!