-66-67 Novat/II:set Suomessa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja tonsku78, 15.4.2009.

  1. tonsku78

    tonsku78 Gearhead

    Montako löytyy?
    Olis ihan hyödyllistäkin tietää omistajia, kun jollakulla on varmasti jotain osia/tietoja joita joku toinen saattais tarvita.

    Tällä hetkellä olis tarvetta esim. tuulilasille kaverin 4-oviseen(sopii myös 62-65 4dmalleista).

    Ja multa löytyy esim. konepeiton lasikuitumuotti, ja 2dht kuskin ovi, jos joku tarvitsee.

    Tony
    0440-378822
    Nova SS-66
     
  2. vernando de hoto

    vernando de hoto Gearhead

    Eiköhän sellainen kuin SED-69 Viininpunainen 4D 67 Nova ole Tampesterin ympäristössä.
     
  3. 383

    383 Gearhead

    yksi 2d ht 66 punainen eteläsuomessa samoissa paikoissa pyörii valkoinen :rotfl:
     
  4. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

  5. tonsku78

    tonsku78 Gearhead

    nova

    Meneeköhän munkin nova jo 11puolelle, kun mulla on ton bbchevyn vanha lämppärinkenno!?! :rotfl:
     
  6. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Jos se on aikasemmin mennyt 10:n puolelle, niin mikä jottei? :rotfl:
    RedBlackRacingin punamusta vaikuttanee nykyään jossain etelä/länsisuomessa, viime syksynä simple solution päivillä oli pikkulohkonen valkonen neliovinen joka kulki kympin puolelle, Raikulla taitaa vielä olla orkkishenkinen SS-malli pikkulohkolla ja manuaalilla..., kyllähän noita on kun sieniä sateella.
     
  7. '68Hearse

    '68Hearse Gearhead

    8) 1. löytyy napapiirin korkeuksilta eli feikkijenkki made in känädä = Apatian Könsy = Acadian Canso :) maskissa olevat parkki/vilkkulamput näyttäs olevan samat kuin 67 Pontiac GTO:ssa ja takavalokehykset/valot niin paljon paremmat näköiset 2-osaset kuin chevyn 66-67:n " littanat " on. pakkivalot puskurissa. Näiltä osin känäädäs ollu design parempaa vaikka muuten sama ryskä on :lol:
     
  8. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Joo, tuskin se lämppärinkenno tuo enempää lisäpainoa etteikö hyvinkin toi sekunnin muutos siihen riittäis :rotfl:

    Ja oonpa pikkulinnuilta kuullu että toi simple solution päivillä ja erilaisilla vauhtipäivillä parhaimmillaan kympin puolelle menny osapuilleen valkoinen neliovinen olis talven aikana mm. hukannu kaks ovea ja olis mahdollisesti jatkossa tulossa enemmänkin esiintymään stripeillä entistäkin kiukkusemmalla pikkulohkolla, ehkä jo ens kesänä mikäli siellä jutut on vaan nyt edenny suunnitelmien mukaan :wink:
     
  9. juti

    juti 2nd gear

    Tallissa 67 Nova ollut 4 ovinen tolppa.Nyt 2d/ht nelilinkellä 18,5 pyörillä+ muuta pientä muutosta.PS se valkoinen on nyt muutettu 2d/ht malliksi ja on kokenut muitakin muutoksia.
     
  10. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

    Olen purkanut yhden kaksioviseksi muutetun 66:n. Tekniikka meni hyötykäyttöön vanhempiin autoihin ja koppa on yhä kilpuriprojektina. Jotain pikkusälää saattaa vielä löytyä esim. jarrupoljinsysteemi yms.
    http://s4.photobucket.com/albums/y108/K ... Chevy2.jpg
     
  11. miqve

    miqve 1st gear

    B.B.Chevy kirjoitti:

    Ja oonpa pikkulinnuilta kuullu että toi simple solution päivillä ja erilaisilla vauhtipäivillä parhaimmillaan kympin puolelle menny osapuilleen valkoinen neliovinen olis talven aikana mm. hukannu kaks ovea ja olis mahdollisesti jatkossa tulossa enemmänkin esiintymään stripeillä entistäkin kiukkusemmalla pikkulohkolla, ehkä jo ens kesänä mikäli siellä jutut on vaan nyt edenny suunnitelmien mukaan


    Alkaa olla kohta kaikki vähäsetkin maalit poissa ja peltitöitä vielä jonkinmatkaa jäljellä. Kiire on perkeleenmoinen ja saa nähdä saako täksi kesäksi ajoon. Tuntuis et tuli haukattua liian iso pala yheks talveks.



    juti kirjoitti:

    Tallissa 67 Nova ollut 4 ovinen tolppa.Nyt 2d/ht nelilinkellä 18,5 pyörillä+ muuta pientä muutosta.PS se valkoinen on nyt muutettu 2d/ht malliksi ja on kokenut muitakin muutoksia.

    Jokos Timppa on asetellut bb-turbotekniikkaa novaan :eek: ???
     
  12. kh72

    kh72 1st gear

    juti kirjoitti:

    Tallissa 67 Nova ollut 4 ovinen tolppa.Nyt 2d/ht nelilinkellä 18,5 pyörillä+ muuta pientä muutosta.PS se valkoinen on nyt muutettu 2d/ht malliksi ja on kokenut muitakin muutoksia.

    Jokos Timppa on asetellut bb-turbotekniikkaa novaan :eek: ???[/quote]

    Ei se Timppa ole muuta kuin tyhjiä pulloja keräilly tallista että löytäisi Novan jonkun kasan alta :rotfl:
     
  13. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Toihan viittais siihen että kovastihan siellä on hommia tehty kun kyllä meillä ainakin tehdyn työn määrän voi laskea siihen kuluneiden asennusoluiden määrästä :poff:
     
  14. 383

    383 Gearhead

    mihin hävisi punainen kilpuri 66 korinvaihto esitelty joskus lehdessäkin
     
  15. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    Tallessa eteläisessä Suomessa.
     
  16. juti

    juti 2nd gear

    Ilmeisesti eri auto mikä oli joskus Spinnerissä esitelty, joka oli viininpunainen.Tämähän oli Acadian
     
  17. tonsku78

    tonsku78 Gearhead

    nova

    Ei toi nova ole menny kympin puolelle kuin mun päiväunissa :cry:
    12.6 on käsittäkseni paras aika 80-90 taitteessa, ite olen ajanut 12.68 -98. Tuohan on ihan täys perheauto, ja pysyy sellaisena. Mankkari ja kaikki! Ja lastenistuin.

    Tony
     
  18. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Re: nova

    Kuskilla :rotfl: .
    Nopein aika oli 12.45 Alastarolla kisaslikseillä joskus -92??. Tota "kehitystä" kun kattelee niin aika tasainen auto :odroll: . Kauhajoella kun sillä oltiin -88 niin se meni 13.2 ja Kiikalassa -07 taas 13.2 :rotfl: . Selvästi prakettiin suunniteltu :rotfl: .
     
  19. tonsku78

    tonsku78 Gearhead

    nova

    Heheee :rotfl:
    meni se sentään taas 12.8 viime kesänä. Enää en ole kuin 2kymppiä perässä vauhdista joka oli ENNEN lisävirittämistä! :oops:
     
  20. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Paljonko muuten mahtaa olla hylsyjä joilla on kisattu street luokissa kolmena vuosikymmenenä vai miten toi pitäis ilmaista?
     

Kerro tästä muillekin!