66 avo galaxie (ent.Galaxie tekniikan tunnistusta.)

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Ford Freak Club of Finland ry', aloittaja hoge, 15.10.2009.

  1. pizzamake

    pizzamake Gearhead

    No MÄHÄN sanoin, että se oliki MUN kokemus menneestä... KELE? :)
    Hyvä vaan jos pojilla Kokkopyyssä menee helepomman kautta... ja muuallaki ! :D
     
  2. agm

    agm 3rd gear


    :lol:
     
  3. hoge

    hoge 1st gear

    Niin saakohan tuollaisia umpioita ihan tavan vauhtiputkasta, esim usparts?
     
  4. pizzamake

    pizzamake Gearhead

    Saa ! Katos sun tarttee ottaa lähinnä ajovaloumpion halkaisija huomioon ja
    vastaavia kokoja riittää ! Kiinnityksiä voi myös joutua hieman modifioimaan,
    muttei mitään kamalaa oo tiedossa.
     
  5. hoge

    hoge 1st gear

    No sittenhän tässä on nou problem. Hitto kun duunin puolesta aina joutuu kaikenmaailman lippuja ja lappuja löytyä että saa uuden pelin kilpiin, niin aina pieni epäilys näitä hommia kohtaan. Yksi tyhmä kysymys koskien verotusta/rekisteröintiä, pirssi kun tulee talvella ja meinasin sulloa sen säilöön suoraan, niin pitääkö tullille ilmoittaa että rupeaa leimaamaan vasta keväällä? Vai haenko vaan koekilvillä tullista auton ja dätsit?
     
  6. pizzamake

    pizzamake Gearhead

    Mun käsityksen mukaan sä voit pirssiäsi säilöä ihan niin pitkään kuin huvittaa,
    jonka jälkeen menet katsastuskonttorille aloittamaan rekisteröintikatsastuksen. Konttorilta sitten tullaamaan auto ja siellä laitetaan
    paprut vetämään autoveropäätökseen. 3kk:n ajokilvet saa tullista.
    Näin tää värssy meni kesällä 2003 ja autoveropäätös tuliki sitte marraskuun lopulla.
     
  7. kantri64

    kantri64 1st gear

    Tuohon 390:n mahdolliseen virittämiseen. Itselläni on pikkasen kutiteltu 390 joka pukkaa jo ilman strokeria +400 hp, tosin alaväännön kustannuksella osittain (385ftlb/2500RPM). Riippuen mitä ominaisuuksia pannustaan hakee, on stroker 390:n tehot helposti lähellä viittäsataa. Kuitenkin tuollaisen 500 hp ja 500 ftlb strokerin värkkääminen on toteutettavissa yksinkertaisesti, varsinkin rullakärsää käyttäen. Rahaahan siinä menee jokunen seteli...
     
  8. edsel.fi

    edsel.fi Gearhead

    Lootista kuvaa vielä :

    NOi eri FX / MX / HX asiat merkitsee myös vaihteiston pituutta.

    MX loota ainakin mun 1964 FE galaxiessa on ihan alkuperäisenä.

    [​IMG]
     
  9. pizzamake

    pizzamake Gearhead

    Jumankiste, tässähän siwistyy itekki ihan vängällä :eek: ?
    HYVÄ, hienoa tietoa Ragtop64:lta ! :wink:
     
  10. edsel.fi

    edsel.fi Gearhead

  11. hoge

    hoge 1st gear

    Loistavaa että tietoa löytyy. Kaveri innostui galaxiesta kanssa vanhana ford harrastajana. Toi tuollaisen jenkkiläisen varaosa puljun osaluettelon, jotain 300 sivua, pelkkää galaxie osaa. Autokin olisi Rotterdamissa joulukuun 9, joten kohta pääsee näkemään mitä osti. Mukava yllätys lisäksi oli että tullia tuosta ei luultavasti mene ollenkaan. Pelkkä alv.
     
  12. 85840845

    85840845 Gearhead


    Jep, näinhän se menee, tosin itse hain kilvet konttorilta.

    Siks toiseks, jos katsastat sen jo talvella, menee vakuutusmaksut harakoille,
    koska et voi tehdä käytöstä poistoa ennen veropäätöstä/rekisteröintiä.Eli liikennevakuutukset juoksee siihen asti.

    Umpiosta: Mulla ainakin meni jenkkiumpiolla läpi, täytyy vaan olla hyväkuntoiset.

    Veropäätös kolahti tällä viikolla postiluukusta. 87€ 64 Galaxie , vertailu autona joku coupe bemari.

    -Kari-
     
  13. hoge

    hoge 1st gear

    Huomenna odotus palkitaan, (toivottavasti). Foordi haetaan aamusella hämeenlinnasta ja suoraan talvisäilöön. Ajamalla pitäisi hakea pois...pari astetta pakkasta ja lumisadetta, eli täydellinen avo-keli :D
     
  14. pizzamake

    pizzamake Gearhead

    Näin se homma sit etenee, ku ottaa asiaksensa :wink:
    Pidetään peukkuja, että saat kalkkunan tallin lämpöön suuremmitta tuskitta.
    Upea voortti taas lisää tänne persepohjolaan!
     
  15. hoge

    hoge 1st gear

    No niin, voortsoni seisoo tällä hetkellä kotipihalla. Laakista käyntiin hämeenlinnassa. Ei mitään ongelmia, vaikka oltiin varauduttu hinausköydellä, apukaapeleilla ja työkaluilla. Auto oli kaikki se mitä autoliike lupasi, oikeastaan parempi kuin mitä odotin. Rätin ja a-pilarin välissä on noin sentin rako, menisikö säädöllä? Ajoltaan helvetin hyvä, mitä nyt pientä tärinää 60mph vauhdissa, ihan tuntuisi vaan kardaanin tai vanteiden heitolta. Radiokin on, ja pelaa, ääntä ei tule mistään, mihinköhän tuollaiseen iskee kaiuttimet ilman reikien tekoa. Kamerasta tietysti loppui akku heti kun piti ottaa ensimmäinen kuva. Yksi "500" lätkä takakulmasta on näköjään kuljetuksessa hävinnyt, ei muuta. Illalla auto menee talvisäilöön ja seisoo siellä kevääseen saakka kunnes kilvitetään. Pitää yrittää pari kuvaa ottaa ja heittää tänne. Suuret kiitokset Cambria motorsin Panulle, tämä meni hienosti ja juuri niin helposti kun antoi ymmärtää. Ja jos jotakuta kiinnostaa mistä tämä helmi ostettiin http://www.fastlanecars.com ei ehkä halvimmasta päästä, mutta asiallisia autoja. Edit: Ainoa suomen kuva tällä hetkellä.
    [​IMG]
     
  16. 85840845

    85840845 Gearhead

    Eipä taida orgis AM-radiosta rokki pauhata vaikka kaiuttimetkin laittais,kojetaulun alta pitäis löytyä kaiuttimelle paikka.
    Jos niin hyvä säkä ,että löytyy alkup. AM-FM ratio niin sit pitäis kuulua.
     
  17. pizzamake

    pizzamake Gearhead

    VOI VIETÄVÄ,miten hieno homma 8) !
    Poista ny ekaks tuolta "kuittauksesta" toi "tulossa".
    Eiköhän ravistelut oikea kun vähä tasapainottelee?

    Kyllä ny on KOMIAA päästellä suomen suvessa räntäsateella rätti alahaalla :D Kuvia vaan palstalle kiitos ja heinäkuussa natikoihin !
     
  18. hoge

    hoge 1st gear

    Pizzamaken pyynnöstä sigu vaihdettu.. Orggis am rario on kojelaudassa, sonyn grammari on pultattu kojelaudan alapuolelle. Kasin äänethän tuossa on jo puoli ruokaa, mutta ilman kantria tulee puolikylläinen olo..
    Muuten tuntuisi todella olevan tikki peli, muutakuin jordaanin ristikko loppu tai perästä "lonks" välillä. Samantapaista kuin vaneissa, ja selittäisi täristämisen. Galaxie meni talvilevolle, ja seuraavan kerran näkee auton keväällä. Missäs nuo orggis kohdat kaiuttimille on avossa? Kojelaudan keskellä ei ole niinkuin mopareissa "ritilää". En meinaa ruveta tuhoamaan sisustaa kaiuttimien takia, mobilisti en ole...mutta ehjä on ihan rok. Hitto mä osaa mitään kuvia tänne laittaa, enkä saanu edes otettua... Ameerikan ajoilta löytyy http://www.fastlanecars.com/images/cars ... 7large.JPG
    Tyhmä kysymys: Mikä on natikoihin? Power meettin oltaisiin kovasti lähdössä yhdellä farkku mercuryllä ja galaxiella...Kaikki tapahtumat kyllä kiinnostaa.
     
  19. pizzamake

    pizzamake Gearhead

    Sää mihkää powerii oo menosa ! Voortilla natikoihi EKAKS tullaan ja ajankohta on: 9-11.7 Alastarolla!
     
  20. hoge

    hoge 1st gear

    Pitäisi varmaan ruveta verottamaan pikkuhiljaa tuota voortia. Eikö vero pidä maksaa ennenkuin menee rekisteröintikatsastukseen? Auton paino on nyt hakusessa tuohon veroilmoitukseen, saisin kyllä painon yhdeltä tutulta jolla on 66 vuoden avo galaxie, tosin pienemmällä tekniikalla. Kait tuon painon voisi laittaa tuohon ilmoitukseen??
     

Kerro tästä muillekin!