-66 Dart jäähdytin

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Dart & Valiant Association ry', aloittaja coupe, 26.2.2013.

  1. coupe

    coupe Gearhead

    Tulipa tilanne että pitäisi hankkia uusi jäähdytin alkuperäiseen 66 kutos Darttiin. Vanhasta vuotaa ala-allas joten on vähän kyseenalaista saisiko sitä enää korjattua.

    Mutta, mutta, uuden kokonaisen syylärin löytäminen ei olekaan ihan helppo juttu. Lähimmäs alkuperäisen näköisiä näyttäisi tekevän US Radiator mutta nekin tyrkyttävät kutos Darttiin 22" kennoa kun tuo alkuperäinen on ilmeisesti ollut 19" kennolla.

    http://www.usradiator.com/radiators/dodge.html?cat=789

    Jenkkipalstoilla kehuivat että täältä saa mihin tahansa Moppeen täysin alkuperäisen jäähdyttimen :

    http://www.hemiradiators.com/products.asp?cat=1

    Mutta vähän tuo hintaskaala yskitti....

    Hyviä ehdotuksia kellään....?
     
  2. maxvo2

    maxvo2 Double Gearhead

    Hommaa käytetty jossa säliöt ehjät ja kennota, tosin ei liene sen halvempaa kuin ostaa uusi.
     
  3. coupe

    coupe Gearhead

    Ihan hyvä idea. On vain kovin vaikea todentaa missä kunnossa altaat on käytetyssä jäähdyttimessä. Omassanikin jäähdytin on päällepäin hyvän näköinen mutta ala-allas on täynnä pieniä hiusmaisia korroosiovaurioita joista jäähdytysneste tihkuu läpi. Kun auto ei käy kukaan ei arvaisi että sen jäähdytin on finaalissa.
    Mutta jos joku haluaa tarjota hyväaltaista jäähdytintä niin olen kiinnostunut.
     

Kerro tästä muillekin!