66 Impala

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja Christoffer, 13.10.2002.

  1. Christoffer

    Christoffer Gearhead

    Elikkä tuommoisen 4d katiskan peltityöt on alkamassa.Mahtaako kys. autoon saada jostain korjauspaloja??Ja yleensäkin onko esim.pisteosien saatavuus minkälainen??
     
  2. impala1968

    impala1968 Gearhead

    65-66 on siitä peremmassa asemassa että niihin saa korjauspaloja, 67-68 ei juuri löydy kuin takapaksin pohja :sad:

    Muitakin osia löytyy kyllä kiitos uustuotannon. Tutki gm-cruisersin tai UCC:n linkkipalstat.
     
  3. Christoffer

    Christoffer Gearhead

    Joo löytyi aika hyvin tietoa
    Tänks!!
    Näin ohimennen mahtaako ketään osata sanoa kuinka paljon eroa alkup.6+man härvelissä on pikkukasilla olleeseen malliin??entäs isolohko?
     
  4. late

    late Gearhead

    Mulla oli 66-impala jossa oli alunperin 6+man. Siihen oli jossain vaiheessa vaihettu isolohko ja siinä oli orkkisjarrut (rummut) eessä ja takana, mutta en tiedä oliko siihen jälkikäteen laitettu jarrutehostin. Eli ei siihen ainakaan paljon oo tarvinnu hommia tehä että on sen isolohkon siihen saanu laittaa. Minun aikaan siinä oli 307 kone, joten mulla ei siitä koneswapista oo tarkempaa tietoo.
     
  5. impala1968

    impala1968 Gearhead

    Olikohan just 66 (vaiko 67) kun levyjarrut tuli ekaa kertaa isolohkon kanssa, 65:sen saa kuiteskin rummuilla isolohkolle.
    Pikkulohkoon ei eroa liene, ainakaan jos kyseessä on suomiauto (=luultavasti taxi-alusta).

    Levyt on kinkkisempi homma, aika kysyttyjä osia ja hinnat korkealla mutta hyvin suositeltavaa painavaan autoon.
     
  6. HenkkaTurust

    HenkkaTurust 1st gear

    Heittäisin lonkalta että levyt ovat olleet optio, ei automaattisesti isolohkon kanssa toimitettu kama. Korjatkaa jos olen väärassä!
    Mutta tämä taisi olla yleinen meininki 60-luvulla full sizeriessa, eli 454 keulalle vaan ja jarruiksi tehostamattomat 1-piiri rummut, jee jee!
     
  7. Christoffer

    Christoffer Gearhead

    nii mut täs onkin tehostetut jarrut tosin ykspiiri semmoset.. :smile:
    Paljonkos näitä full-size vehkeitä on tuotu alunperin suomeen??montako mahtaa olla jäljellä?
     
  8. impala1968

    impala1968 Gearhead

    Just näin, ajattelin taas liika nopeasti, 427:n kanssa tuli levyt (ainakin 68) mutta onhan se 396:nenkin isolohko :-o
    Mun kotterossakin oli levyt mutta ei tehostinta, lukkiutumattomat jarrut jo 60-luvun autossa!
    Yks impalan omistaja kommentoi noita rumpujarruja että "kerran painetaan kunnolla ja sitte katotaan minne väistetään" eli häipyvät vissiin aika tehokkaasti kovemmissa jarrutuksissa. :smile:
     
  9. Christoffer

    Christoffer Gearhead

    taitais tääkin juttu kuulua tonne merkki-ja malli osastolle..mut onkos kys. autoon noi tehostetut simpukat jo kiven alla ja minkähän verran koko satsi saattaisi maksaa (tehostamaton->tehostettu ohjaus)
     
  10. impala1968

    impala1968 Gearhead

    Ei ne mitään hankalia osia ole, hintaa on vaikea arvata kun joidenkin mielestä vanhat rasvaset osat on melkein kullan arvoisia.
     
  11. Christoffer

    Christoffer Gearhead

    Huomattu useaan otteeseen...
     
  12. Anonymous

    Anonymous Guest

    Onneks niitä kullan arvosia osia ei oo pakko ostaa. Kaupasta saa uusia ehkä halvemmalla. Mua vähän risoo toi, että kun on jotain myynnissä nin kyselijöiden pitäis saada ne mielellään ilmaseks, tai vielä parempi jos niille antais vähän rahaa vielä. Enkä tarkota nyt mitään jätepalikkaa. Tässä maassa on rajusti vääristynyt toi käytettyjen kamojen hintataso verrattuna vaikkapa ruotsin vastaavaan, ne palikat on kuitenkin uutena yleensä olleet kalliita ja niistä on maksettu.
     
  13. Christoffer

    Christoffer Gearhead

    Onhan ruotsissa autotkin yleensä paljon arvostetumpia hinnoiltaan..
     
  14. HenkkaTurust

    HenkkaTurust 1st gear

    Summa summaarum. Jos meidän pers aukisten Suomalaisten rakentelijoiden pitäis maksaa kaikesta täysi hinta, harva jätkä sais mitään baanalle.
     
  15. impala1968

    impala1968 Gearhead

    Mä en taas tajua sitä että kun tyyppi ostaa vaikka piilofarmarin raadon parilla tonnilla (siis mk) niin miksi jonkun pitäisi maksaa pelkästä takaluukusta sille se 2 tonnia? Tai ovista 1000mk/kpl? Voi V...u! <IMG SRC="/keskustelu/images/smiles/icon_evil.gif">
    Olen mäkin myynyt yhden raadon osina ja olin tyytyväinen kun sain siitä 25% enemmän kuin olin maksanut, tuli kulut katettua ja vähän jäi bensarahaa. Harrastushan tämä on eikä mikään elinkeino!
     
  16. Christoffer

    Christoffer Gearhead

    Noin on minunkin mielestä!ja eikös se ole mukavampaa kun pääsee osista eroon ennenkuin sisustus on umpihomeessa ja auto ruostuu sinne pellolle..Muistuupi lähiajoilta tapaus mieleen jossa kaverini olisi ostanut yhden gm-farkun varaosa-autoksi joka oli rajusti perään ajettu niin tästä kilvettömästä just ja just liikkuvasta helmestä pyydettiin 2500 € !!
    Toinen oli hylätyksi luokiteltava farkku jota oli jo termiitit purkaneet ja verorästejä sisusta homeessa löytyi niin siitä ei alle 10tmk:n edes puhuttaisi..
     
  17. Christoffer

    Christoffer Gearhead

    On muuten alkup aihe hieman hukassa mutta meneehän se näinkin..
     
  18. late

    late Gearhead

    Impala1968:lle, kyllä se oli ihan rehti 66 impala eikä 67
     
  19. impala1968

    impala1968 Gearhead

    Thanks, Late. Olikohan se sitten niin että 67 427:ssa oli jo vakiona?
     
  20. late

    late Gearhead

    Saatto olla ja tuli tuosta 427:sta mieleen, kun rupesin selvittään minkä ikänen se 307 kone siellä keulilla on niin US-partsin poikien kirjan mukaan se oli 427 tripower jostain corvettesta. Vaikka yritin miltä kantilta kahtoo niin en saanu pikkulohkosta isolohkoo eikä kaasareitakaan näkyny yhtä enempää, mutta lopulta selvis että se kone oli vm.68-70.
     

Kerro tästä muillekin!