67 Fury VIP-Street&Race projekti

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja Henski, 20.10.2005.

 1. Henski

  Henski 1st gear

  Alotetaan nyt tällanen katuvessan rakennusta seuraava topikki. Huhun mukaan viikonloppuna alkais tapahtua, joten piti kiireellä käydä napsasemassa pari hämärää kuvaa aiheesta. Rakentaja kommentoikoon projektia jos aiheelliseksi katsoo, mä yritän päivitellä kuvilla projektin etenemistä. Tästä siis lähdetään liikkeelle, kuva otettu 2 tuntia sitten:
  http://kuvablogi.com/nayta/1/27060
   
 2. Käkö

  Käkö Gearhead

  Hieno ku mikä...
  Hitsaako ne ovia lisää tohon kans?
  Laittaahan ne slantin siihen, laittaahan...? :rotfl:
   
 3. HEMI

  HEMI 1st gear

  Juu mä oon ootellu tätä aihetta ku kuuta nousevaa :lol: hengessä mukana :wink:

  On muuten eka kerta ku näen ton korimallin Furyn.....juu ei muutakun kovasti rakennus intoo.

  Ja pistäkää välillä kuvia ja juttua miten homma edistyy.
   
 4. dart69

  dart69 Gearhead

  Tuosta ei voi tulla muuta kun HIENO! :eek:

  Ps. Rakentaakohan nykyään kukaan enää nopeita dartteja tai valttereita :soosoo:
   
 5. B.B.Chevy

  B.B.Chevy Gearhead

  Mitä, mitä :eek: Onks auton OD:stä tuttu rakentaja tuomassa uutta projektiaan julkisuuteen vai onko paparazzi iskenyt? Muistan kun näin ton yksilön ekan kerran Veekasin esittelyssä armon vuonna -87 niin teki kyllä aika vaikutuksen semmosena häijyn tummanpuhuvana ilmestyksenä. Toi armon vuonnahan tässä tapauksessa tulee siitä että samassa lehdessä missä toi Vippi silloin esiteltiin oli myös mun ekan kunnon jenkin myynti-ilmoitus ja sitä kautta semmonen tuli sit hommattuakin (Yllätys yllätys: musta fullsize Impala kaikilla tarpeellisilla ovilla eli 4 d tietty :wink: )
  Mut komia on toi Vippi ja rakentajan tietäen odotan minäkin mielenkiinnolla sen valmistumista ja esiintymistä ens kesän radoilla.
   
 6. rebel58

  rebel58 Gearhead

  Kyllä rakentaa..


  Rakentajat tietäen niin tuosta tulee NOPEA. Ja vihdoinkin ne tajuu isokoristen 2 ovisten päälle. :rotfl:
  Käkö kuse hunajaa siinä on 2 ovea ja iso V8!
   
 7. Muki

  Muki Gearhead

  SHWC

  "Super Heavy Weight Champion"
   
 8. JavelinAMX-71

  JavelinAMX-71 1st gear

  Hieno korimalli, tulee jotenkin mieleen AMC:n Rebel The Machine. Lykkyä projektiin!
   
 9. Mopeman

  Mopeman 3rd gear

  Toi oli vielä saman sininen kun se haettiin, mutta ekan painepesun jälkeen siitä tuli tollanen. Hottentottihistoriaa laitteelta löytynee, välivärin alta paljastuu punanen metalflake/mirra maalaus ja maalikerroksen paksuus on kaikenkaikkiaan vähintäänkin riittävä. Veekasin esittelyn aikaan tekniikkana oli pikkulohko kahdella turbolla, orkkismoottori on ollut 318. Toi ei tavallaan oo Fury, vaan oma mallisarjansa eli Plymouth VIP. Suht vähän valmistettu Plymouthin kallein malli. Suomeen niitä on tullut uutena kaksi kappaletta joista toinen on projektina Forssan seudulla, se on ollut alunperin kaikilla herkuilla ja 440 tekniikalla. Toinen on sitten tämä kuvan kaunis yksilö. Se on nyt tossa pari vuotta seissyt pihalla ja nyt sitä ruvetaan tekemään. Kyseessä on mun ja Jussin kimppaprojekti ja liikkeelle lähetään aika tyhjästä, suunnitelmat on enempi hahmotelmia ja mm. lähes kaikki tarvittavat osat puuttuu vielä. Siitä voi kuitenkin olla aika varma, ettei toista samanlaista tuu vastaan radalla, ei täällä eikä muualla. Tavote on, että kori olis valmis kevään american car showssa ja sinne se yritetään raahata vaikkei oliskaan. Toinen tavote on, että sillä ajetaan ens kesänä alle 9.5 sekuntia Street D-luokassa. Henski lupas käydä säännöllisesti ottamassa kuvia projektin etenemisestä tai seisomisesta, se ehkä potkii pikkasen vauhtia meihin saamattomiin. Työmaata on edessä aivan kipeesti ja aikataulu on tiukka; se saattaa katua pieniinkin viivästyksiin osatoimituksissa ja rahotuksessa (ostakaa hyvä valiantti!), talkooapuvoimiakin varmasti joudutaan käyttämään. Yks pieni lisämutka touhussa on se, ettei meillä oikeestaan oo tallia missä autoa pääsis kunnolla tekemään. Mutta katotaan miten homma alkaa kulkea, editystä voi seurata täällä ja aikaansaannokset näkee sitten livenä keväällä american car showssa sekä radalla!
   
 10. valiant65

  valiant65 Gearhead

  Eka katulaillinen 8-sekunnin täyslahna?
   
 11. Muki

  Muki Gearhead

  Toi on niin iso, että mahtuukohan viereiselle kaistalle ollenkaan :rotfl:
   
 12. Fireball

  Fireball Gearhead

  Heja grabbar! COOL!
   
 13. impala1968

  impala1968 Gearhead

  Full size, full power, full everything

  Nyt syntyykin jotain tosi mielenkiintoista....
   
 14. B.B.Chevy

  B.B.Chevy Gearhead

  Fullsizekoppasia kovakulkusia autoja ei radoilla oo tosiaan tainnut paljon näkyäkään tän Hinkkaskiihdyttimen:
  http://community.webshots.com/photo/244112961/244113804sjmTze jälkeen. Tuohan meni silloin taannoin kymmenisen vuotta sitten muistaakseni ysin puolelle mut sit auton omistaja alkoi tehdä siitä entistä nopeampaa ja nyt se projekti on yhä tuon kuvan mukaisessa vaiheessa. Mut vaikka se on nyt vuoskaudet seisonut tuossa tilassa niin sekään ei kuulemma oo myytävänä joten tiedä häntä vaikka se joku vuosi siitä etenis/valmistuiskin.
  Toi Mopemanin kommentti VIPistä: "Siitä voi kuitenkin olla aika varma, ettei toista samanlaista tuu vastaan radalla, ei täällä eikä muualla" kuulostaa oikein lupaavalle ja kovasti mielenkiinnolla odotellaan sitä sen ensiesiintymistä kevään ACS:ssä :wink:

  Edit: kokeillaan ton linkin korjausta joko pelittäis :odroll:
   
 15. rebel58

  rebel58 Gearhead

  Heh, Muki olet näköjään katsonut liikaa lempiohjelmaasi, eli wrestlemaniac amerikan ihmepainia taivaskanavilta. Ensi kuussa näet ihan livenä kun ne tulee hjallis-pidä-hallis areenalle. :rotfl:

  Älä Mopemään ota liikaa paineita (ainakaan niistä kahdesta turbosta?) että pitäs purkaa toi jo nyt viikonloppuna ja maanantaina me nähdään paparazzin kuvia puretusta hylsystä. Huono syy jäädä tänään pois tixin kruisingista. Wantaa cruuz ei oo mitään ellei löijy ja sinä ole siellä. Tai sinä ja hylsy kansalle näytille trailerilla.
   
 16. Muki

  Muki Gearhead

 17. Degenerated

  Degenerated Gearhead

  Jos väkisin aletaan viilaamaan pilkkua, niin hinkkaskiihdytin on midsize.
   
 18. rebel58

  rebel58 Gearhead

  Leiben Ford LTD Chevy LS-7 oli kyllä full size. Ei noita Isoja Nopeita ole juuri ollut.
  Toi hinkkaskiihyttimen linkki ei aukee, mutta tiedän kyllä auton.
   
 19. B.B.Chevy

  B.B.Chevy Gearhead

  Onks noi laatikkomallin Coronetit niin pikkusia :eek:
   
 20. pötkö

  pötkö Gearhead

  hyvä Mopeman! Toihan alkaa olla jo auton kokonen :rotfl:
  Ens kesänä kun ollaaan viivalla samaan aikaan voi sanoa että
  autojen yhteislevys yli 4metriä ja pituus yli 10metriä :rotfl:
  Ainoo vika on ett siin on liian lyhyt katto. :D
   

Kerro tästä muillekin!