67 Fury VIP-Street&Race projekti

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja Henski, 20.10.2005.

 1. B.B.Chevy

  B.B.Chevy Gearhead

  Kerran kun halvalla tollasta tarjottiin niin meillä kävi vähän mielessä jos laittais ihan show-mielessä varjopaketin pikupin perään. Mitään tarvettahan sille ei oo mut olis se aika räyhäkkään näköinen detalji katuautossa tuolla kaupungilla ajellessa 8)
  Vaan eipä oo tullut (ainakaan vielä) laitettua. Mitähän muuten sanoisivat katsastuksessa, kai se ainakin pitäis plommata silleen ettei sitä saa silleen normaalisti aukaistua sieltä ohjaamosta. Vaikka komeaahan se olis kiihdytyksen jälkeen tempasta varjo auki keskellä kylää :rotfl:
   
 2. Fireball

  Fireball Gearhead

  Joo toi puree, samalla anotte erivapauden ajaa aina ykkösrataa ja sinne päähän vesieste :lol:

  Joskus 15 v sitten ajeltiin kisaa tuolla napapiirillä, ja päivän paukku oli semmonen diesel lantikka, joka alle minuutin repäsyn päätteeks 1/8 maililla avas peräoven ja eiköhän lentäny lakanasta kehitetty "varjo" sieltä, vauhtiaki varmaan yli 60kmh. Tilannekomiikkaa riitti, ja sitä pitää olla.
   
 3. jukka63

  jukka63 1st gear

  Minkäslainen paketti siihen on nyt tulossa tiedän että 528....mutta minkälaista kantta ja kaasaria meinaat siihen istuttaa ja paljonko männissä ruttua? pysytään vaan furyssä,ei noita alitehoisen speksejä viitti edes kertoa.hävettää sen verran.hieno fury on tulossa,peukut pystyyn.
   
 4. Mopeman

  Mopeman 3rd gear

  Ei tuu 528 kun tulee 477. Kansiks tulee vanhat ja ruisku Mitään koneen osia ei oo vielä tilattu, aikomus on laittaa tohon dominaattori imusarjaan adapteri frodin 90mm läppärungolle ja isuttaa kanaviin suuttimet. Ahtimet tulee sinne minne ne mahtuu jne, liki kaikki on sillä osastolla auki vielä. Turbiinia ei oo vielä, loota ja taka-akseli on tilattu, eli JW:n PG ja Strangen 40 rihlanen Dana 60 4.10 välityksellä.
   
 5. jukka63

  jukka63 1st gear

  ei se näin pitänyt mennä,yritin lainata HEMIN tekstiä.omasta padasta.kun olen tälläinen tietotekniikan nero,vituiks meni :oops: aika sekasta tekstii ja vain 6 keppanaa imuroinut.kyllä se siitä.
   
 6. HEMI

  HEMI 1st gear

  Helvä


  EDIT: elähän mittään kyllä mä hokasin mitä siinä luki :wink: :rotfl: mutta mope sedästä en tiedä :odroll:
   
 7. Fireball

  Fireball Gearhead

  Hmmmmm... 8) Tuo swappi se oli mullaki eka liikku vääräuskosten puolelle tekniikkaosissa ja siitä se kaverien väheneminen sitte lähti
   
 8. kime2

  kime2 Gearhead

  Kenen omistuksessa tuo punainen mopar on? Mikä malli se tarkalleen ottaen on?(kaikkia ei voi tunnistaa :oops: ) Tietotekniikan neroja ollaan myös :lol:
   
 9. always bb

  always bb Gearhead

  jarruthan on ton vauhdin surma kaiken pahan alku, sillä minäkin meinaan laittaa valluun 10" tilalle 9" jos vaikka rupeis kulkee :odroll:
   
 10. always bb

  always bb Gearhead

  sitä ajetaan ja ohjataan vaan kaasulla, kovaa ja sladissa ja se on hei chevy sillä siinä on ajo-ominaisuudet.
   
 11. gremlin

  gremlin Gearhead

  Vellamo varmaan oli samaa mielta kun laitto aikoinaan LADAn alumiini rummut taakse :eek: :eek:
  Ei silti tieda vaikka ne olis vielakin siella :rotfl: :rotfl:
   
 12. valiant65

  valiant65 Gearhead

  Kannatti taas herätä tähänkin aamuun että saa lukee tällasia "faktoja" !!! :D
   
 13. Mopeman

  Mopeman 3rd gear

  '68 sport fury fast top, '68 mallia ei tainnut tosin tavallisella ht katolla ollakaan? Omistaja on Dave Mckill ihanuuksien ihmemaasta.

  Ja on ne muokatut Ladan alsarummutkin kuulemma tallessa, oli vielä ainakin kesällä.
   
 14. Fireball

  Fireball Gearhead

  Asuu siis Venäjällä? :rotfl:
   
 15. Mopeman

  Mopeman 3rd gear

  Mä ajattelin, että pitäsköhän se laittaa tarkemmin, mutta menihän se sentään perille.
   
 16. Fireball

  Fireball Gearhead

  Noin meille Kemin Nuorissa Kotkissa 70-luvulla opetettiin, ennenkuin siirryttiin vihreissä kauluspaidoissa ja punaisissa huiveissa vappumarssille

  (vaikuttas että olen taas loman tarpeessa, kiitos ja anteeksi :p )
   
 17. Mopeman

  Mopeman 3rd gear

  Ai säkin oot ollut Nuorissa Kotkissa? Mekin kerran pyrittiin, muttei päästy!
   
 18. Fireball

  Fireball Gearhead

  jos totta puhutaan en mäkään päässy, meni vuosia selvitä shokista miksi isi ei antanu mennä, ja siinä vaiheesa taisin jo tajuta itekkin miksei...

  Mutta asiaan, tuleeko jykä sun "vanha" motti pohjaks vai kokonaan uus pannu laivaan?
   
 19. kime2

  kime2 Gearhead

  Mua ei myöskään ois taidettu huolia :D Lyhyen jääratalada-kauteni :oops: aikana kyllä mulle vihjailtiin jotain suurvalloista,no seuraavana keväänä ostin jenkin,mut eihän se oppi aina ole muutenkaan perille mennyt :) Jo kelpasi mummollekin!
   
 20. Mopeman

  Mopeman 3rd gear

  Perusmotti tulee vanhasta, lähinnä kampura, kiertokanget ja männät vaan vaihtuu. Ja sitten tulee kaikkee sälää tietysti lisää. Tohon vanhaan imusarjaan vaan olis tarkotus leipoa suuttimet ja 90 asteen adapterilla dominaattorin tilalle fordin iso läppärunko kiinni.
   

Kerro tästä muillekin!