68-72 Chevellen runkopuslien mitat ?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja MuscTor, 23.11.2006.

  1. MuscTor

    MuscTor Gearhead

    Mahtaiskos jollakulla olla sopivasti käsissä moinen Chevyn puslasatsi ? Energy Suspensionin koodilla 3.4114 esim. löytyy uretaanisatsi.

    Olisin erittäinkin kiitollinen, jos joku viitsisi mittailla vähän puslien strategisia mittoja vaikkapa ihan kuvien kera...

    Jos joku ystävällinen sielu viitsisi vaikkapa tuikata mailiin webmaster@torinoproject.com

    Pikkulinnut kun lauloivat, että voisivat mennä lähes heittämällä joihinkin 70-luvun rungollisiin Fordeihin, joihin ei puslia muuten saa mistään.
     
  2. GeeÄmmä

    GeeÄmmä 3rd gear

    Pistin s-postia...
     
  3. MuscTor

    MuscTor Gearhead

    Kiitoksia tähän mennessä jelppineille, lisääkin tietoa otetaan mielellään vastaan... Edelleen halusassa konverttiibelin puslapaketin tarkempi sisältö. Avomalli siis sen vuoksi, että siinä on ymmärrettävästi hiukka enemmän puslia velton korinsa tähden kuin muissa vastaavissa ja yhtä monta kuin Fordissa, käsittääkseni.

    Ne mitat ovat edelleen hiukan auki...
     

Kerro tästä muillekin!