-68 caddyn vanteista

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja Cnn, 24.3.2017.

  1. Cnn

    Cnn 3rd gear

    Päiviä! Kellään kokemusta millaiset vanteet, tai lähinnä millä ET:llä olevat vanteet menee nätisti -68 devilleen. Lähinnä takapää mietityttää kun siellä on noi fender skirtsit rajoittamassa tilaa... orkkikset taitaa olla kooltaan ja et:ltä 15x7 ja et 0. Eli esim 17x8 0et:llä menee varmaan heittämällä mut onko muuta?
     
  2. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    Hei vaan

    Mikäli olet luopumassa orggisvanteista ja ne on sitä levyjarru mallia niin olisin kiinnostunut ostamaan ne. Mulla 3 rumpujarrumallia ja 2 levyjarru, ei parane eturenkaan puhjeta....
     
  3. Cnn

    Cnn 3rd gear

    Juu ei parane renkaan puhjeta tuolla vararengas varustuksella. Tässä vielä harkinnassa vanteiden vaihto, mutta jos päädyn ne laittaan niin pidän tämän mielessä :)
     

Kerro tästä muillekin!