68 Furyn ampeerimittari

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Rahikainen, 8.11.2007.

  1. Rahikainen

    Rahikainen Double Gearhead

    No joku on otsikonmukaisesta kulkupelistä napannut piuhat poikki ennen mittaria. Mitenkähän onnistuisi selvittää onko mittari sökö vai onko ne piuhat lyöty poikki muutenvaan?
     
  2. Watti

    Watti 3rd gear

    Jos se mittari on ehjä niin sen läpi menee sähkö, tuskin kuitenkaan on ehjä.
     
  3. 4dFunClub

    4dFunClub 1st gear

    Tota ampeerimittaria on vanhoissa Mopareissa pidetty sikäli ongelmallisena, että sen läpi kulkee kaikki auton sähköt. Ja kun tuohon 30-40 vuotta vanhan mittarin käyttötunnit sitten tulee täyteen, autosta häviää kaikki sähköt. Pahimmillaan noita on turakorjattu siten, että johdot poikki heti mittarin takaa, päät sormin kiertämällä yhteen ja vähän erkkaa päälle.
    Sanoipa joku joskus, että kokonaisia autoja on kärvähtänyt, kun mittariin tai sille meneviin johtoihin on tullut vikaa.
     
  4. Rahikainen

    Rahikainen Double Gearhead

    Voiskohan tuon mittarin ohittaa kokonaan sillätavalla, että laittaisin piuhan suoraan starttireleelle? Fusible linkki vaan väliin?

    Pitää ensin koittaa löytää ehjä mittari..
     
  5. Watti

    Watti 3rd gear

    Voi ohittaa, sillä ei varsinaisesti ole muuta virkaa kun kertoa amppeerimäärä :lol:

    Mutta kannattaa tosissaan tehdä se kunnolla. Kaverin furyyn jäi vähän sähköt mun jäljiltä kesken, tinasin molempiin päihin rengasliittimet ja ne prikalla ja pultilla yhteen ja tupakkiaski päälle kun ei toimivaa mittaria ollu siihen hätään. Siirtoajoo varten nääs :D
     
  6. Rahikainen

    Rahikainen Double Gearhead

    Tuosta minun romusta oli joku laittanu piuhat poikki mittarin takaa, siihen näpsäkkä ruuviliitos ja pätkä polokupyörän sisuskumia päälle :rotfl:

    Jos tähän Furyyn tekis sähköhommat kunnolla, edelliseen jäi "vähän" heikoiksi :oops:
     

Kerro tästä muillekin!