-68 Wildcat etulokasuojan "tuuletusritilän" sijainti

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja Moppepepe, 19.12.2021.

 1. Moppepepe

  Moppepepe Gearhead

  Työn alla 1968 Buick Wildcat ja siinähän on Wildcatille ominainen hieno "tuuletusritilä" etulokasuojan alakulmassa. Nyt tarvisi tietää ritilä asema lokasuojassa reiän leikkaamista varten. Joskohan löytyisi apuja?

  Mittapisteet varmaan luontevammin lokasuojan takareunasta ja alalistasta.

  Kiitokset jo etukäteen.
   
 2. Bluestone

  Bluestone Double Gearhead

  Mulla on tallilla 1967 Fisher Body Manual kirja, onkohan 67 wildcat samanlainen ritilä? Pitääpä katsoa onko siinä mittoja?
   
 3. Moppepepe

  Moppepepe Gearhead

  Thänks, mutta -67 WC ritilä on erilainen. Mulla on kanssa -68 Fisher Body Manual, mutta siinä ei ole mittoja, varmaankin siksi että lokasuoja varaosana on tullut valmiilla asennusaukolla.
   
 4. Akke

  Akke Gearhead

  tere mä voin mittailla mitat omasta 68 Wildcatistä tänään illemalla ja laittaa infoa
   
 5. Akke

  Akke Gearhead

  9,5cm ovesta 4cm listasta
   
 6. Moppepepe

  Moppepepe Gearhead

  Oolarait, kiitoksia kovasti! Näin se homma pelaa. :odsmile:
   

Kerro tästä muillekin!