1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästekäyttömme. Lue lisää.

-69 350 jakopää sbc

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja OldschoolAhole, 20.1.2019.

 1. OldschoolAhole

  OldschoolAhole 1st gear

  Ei ole ennen tullut tilailtua jakopään osia niin mikä kannattaisi tilata perus stock moottoriin.Jotkut ilmeisesti vaatisi koneistuksia mutta nyt olisi vain tarkoitus tilata perus kestävä jakosetti alkuperäistä korvaamaan, mikä kävisi suoraan paikalleen järkevällä hinnalla.Ei viitsi turhasta maksaa kun ei ole mikään virimoottori kyseessä.

  On varmaan kysytty ennenkin mutta kysytääs taas.
   
 2. jakulepi

  jakulepi Gearhead

 3. TimoT

  TimoT 2nd gear

  Joissain lohkoissa joutuu hieman viilata noita öljykanavien valuja, kun käytetään tulparullaketjujakopäätä, eli kannattaa mallata nokkapyörää paikalleen, niin huomaa jos se ottaa kiinni, jos ei halua viilata noita kohoumia, niin sitten vaan normaali morseketjujakopää.

  [​IMG]

  Toi jakulepin linkki on aarporattuun lohkoon tarkotettu jakopää, eli toi 5 siinä tuotenumerossa tarkoittaa -0,005", muuten toki hyvä setti.

  Tuplarullaketju:
  https://www.uspartsperformance.fi/j-paa-che-sb-true-roller

  vakiomallinen:
  https://www.summitracing.com/int/parts/cca-3200/overview/make/chevrolet
   
  jakulepi tykkää tästä.
 4. xarper

  xarper Gearhead

  Rockautosta kaikki toki paljon halvemmalla sit, myös true rollerit.
   
 5. Petri R.

  Petri R. Gearhead

  Ostin Capricen 305cid koneeseen perusrempan ja kevyen virityksen myötä halvimman mahdollisen 1-rivisen US Partsista eikä se maksanu juuri mitään. 333tkm oli ajettu se orkkisjakopää joka koostui todella venyneestä 1-rivisestä ketjusta ja haljenneista bakeliittirattaista. En keksi syytä miksei tämä uusi setti kestäis yhtä pitkälle.

  Novan 383cid koneessa on Comp Camsin tuplarolleri ja sen myötä piti vähän ottaa pirralla matskua pois öljykanavan yläpuolelta kuten tossa kuvassakin on tehty. Siinä oli alapyörässä nokka-akselin ajoitukseen kolme eri kiilauraa, +4, 0 ja -4 astetta. Tulevaan 427cid rallimoottoriin ajattelin laittavani jonkun vastaavan, mutta peruskoneeseen laittaisin aivan perussetin kun sellainen niissä kestää alunperinkin.
   
 6. OldschoolAhole

  OldschoolAhole 1st gear

  thanks vastauksista.
   
 7. kime2

  kime2 Gearhead

  JP Performancen jakopää on myös osottautunut ihan hyväksi.
   

Kerro tästä muillekin!