69 Charger takavalot

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja exchevelle, 30.9.2012.

  1. exchevelle

    exchevelle Gearhead

    Tässä videossa näkyy sisemmäiset takavalot palavan kirkkaammin kuin parkit, ilmeisesti myös silloin kun jarrua ei paineta?

    http://www.youtube.com/watch?v=yA0WOesO ... e=youtu.be

    Sama juttu tuli omassa `69 esille rekisteröintikatsastuksessa. Polttimot olivat yksilankaiset 21w, ei siis 5w kuten olisi olettanut. Paloivat vakkei jarrua painettu. No, ongelmasta selvittiin sillä että ko polttimot pois ja katsastus jatkui. Parkit, vilkut ja jarruvalot toimivat normaalisti kahdessa(neljässä) uloimmassa. Nyt sitten sisimpiin on asennettu 5w polttimot. Mutta onkos noissa alunperin ollut jostain tietystä syystä 21w polttimot, kun kahdessa autossa (ainakin) sama juttu? Aluksi luulin että jenkkikaveri halunnut vain enemmän punaista valoa takapaneeliin.

    [​IMG]
     
  2. MudMax

    MudMax Gearhead

Kerro tästä muillekin!