69 ford ltd mistä sulakkeet löytyy

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Ford Freak Club of Finland ry', aloittaja elvis38, 6.4.2008.

  1. elvis38

    elvis38 1st gear

    Eli sulakkeet kateissa mittarivalot ja lämppärin puhallin pimeinä ja ainoat sulakkeet mitä löysin ovat kuskin jalkatilassa 5kpl putkisulakkeita mitkä ovat ehjiä.Mittarivalot ja lämppäri pimenivät oikarin seurauksena itseaiheuttama tietenkin :rotfl: ja nyt olis kiva saada lämppäri puhaltamaan että ikkunat pysyvät auki.AUTTAAKAA HYVÄT IHMISET
     
  2. Hollow Head

    Hollow Head Gearhead

    Jos ei muualta löydy, niin tuolta voi tilata.
    http://www.classiccarwiring.com/ford.php

    Chiltonin Auto repair manual sanoo lämppärin moottorin sulakkeen olevan SFE 14
    ja mittarivalot SFE 4 jonka takaa löytyy myös lämppärin kontrollointi ja molempien sijainti sama Fuse panel left side of dash

    Kuvaa tai tarkempaa sijaintia ei tostakaan opuksesta löydy :mad:

    Mittasitko sulakkeet, vai näyttikö ne vaan ehjiltä?

    Ja voihan sieltä olla sulanut johtokin jostain...
     
  3. elvis38

    elvis38 1st gear

    Enpä vielä mitannu irrotin sulakkeet ja kokeilin asiantujan elkein rautalangalla :lol: ja eipä tuntunu lähtevän vörkkimään.Tosin vasta tänään gruisingeista toipumisen jälkeen vilkaisin jalkatilaan mistä noi putkisulakkeet löyty ja huomasin että oli pahasti hapettunut koko sulaketaulu et huomen raapimaan hapettumat pois ja sulakkeet vaihtoon ni toivottavasti auttaa :rotfl:
     
  4. Hollow Head

    Hollow Head Gearhead

    Toi hapettuminen on tuttu juttu. Entisestä kauan seisseestä Torinostani hiekkapuhalsin rasiaa pitkään ja hartaasti sellaisella ikkunoiden turvamerkintään tarkoitetulla puhaltimella ja loppujen lopuksi sieltä taisi olla joku metallikiskokin hapettunut poikki. Eli se kannattaa ihan ottaa käteen ja pyöritellä ja tarkastaa kunnolla :odroll:
     
  5. Jukka

    Jukka 3rd gear

    Kannattaisiko harkita koko sulakerasian vaihtoa uudemman aikaiseen missä olisi laattasulakkeet?
    Samalla tulisi sulakerasian johtoliitoksetkin käytyä läpi.
     
  6. elvis38

    elvis38 1st gear

    Juu ilmeisesti pitää vaihtaa koko rasia mutta edelleen on probleemana että löytyy 5 putkisulaketta ja kaikki ehjiä ja saavat kontaktia mutta mittarivalot ja lämppärin puhallin edelleen pimeinä.Nyt loppuu usko ja taito kesken :mad: :mad:
     
  7. Hollow Head

    Hollow Head Gearhead

    No otappa seuraavaksi mittarivalopolttimoita irti ja katso onko ne ehjiä. Oikosulusta nekin saattavat pimentyä. Ja sitten tuo lämppärin puhaltimen resistori. Ja jos sulla on valokatkaisijaan yhdistetty mittarivalojen himmennin, niin sekin voi olla yksi tekijä. Voi se himmennin olla muuallakin, en tunne tapausta niin hyvin, että osaisin sanoa varmasti... :mad:
     
  8. elvis38

    elvis38 1st gear

    no valon himmennin on ja täytyypä tarkastella mitä se on syönyt ja panna mietintämyssy päähän ja alkaa tutkimaan asioita
     

Kerro tästä muillekin!