7.6 Kiihdytellään Kalajoella

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja MJF, 27.5.2008.

  1. MJF

    MJF Double Gearhead

    Taas olis kadunmiehen testipäivä tulollaan. Yleisöllä vapaa pääsy ja kuljettajille 20e. Katsastukset ja paikanpäällä ilmottautumiset aloitetaan klo 10 ja ajot klo 11. Ennakkoilmoitukset sähköpostiin matti.farm@kotinet.com , tekstiviestillä numeroon 040-5682383 tai vaikka yyvellä. Ennakkoilmoitukseen oma nimi, osoite ja ajoneuvon tiedot. Ennakkoon ilmottautuminen nopeuttaa ajojen alkamista huomattavasti!
     
  2. dust3r

    dust3r 3rd gear

    näinpä,ja toivotaan jotta kelit suosii.
     
  3. kime2

    kime2 Gearhead

    Hienoa :D
     
  4. cuda69

    cuda69 Gearhead

    mites ku mulla on niin pieni auto,ni pääseekö puoleen hintaan?? :rotfl:
     
  5. Yorcci

    Yorcci Gearhead

    Mitä varusteita vaaditaan? Kypärä ym.?
     
  6. MJF

    MJF Double Gearhead

    Kypärä ja hanskat kuskille mukaan.
     
  7. pas2

    pas2 Gearhead

    Eikö tarvi olla turvavöitä? :eek:
     
  8. MJF

    MJF Double Gearhead

    Joo, autosta pitää löytyä vyöt ja kuskilta kypärä ja hanskat 8)
     
  9. XVD

    XVD Gearhead

    nostetaanpa tätä ku alakaa olla jo ajankohtanen tapahtuma 8) ja rataahan ei tietääkseni liimata eli katukumeillaki pääsee paremmin liikkeelle :wink:
     
  10. studio57

    studio57 Gearhead

    niin onkos liimaa???hyvä ois jos ois
     
  11. dust3r

    dust3r 3rd gear

    ei liimata
     
  12. studio57

    studio57 Gearhead

    kiitos järjestäjille, rahalle tuli vastinetta kerta kaikkisen paljon!! lähtöjä sai ajaa 10kpl ja jono veti kuin sima vappuna !! vauhtia riitti vaikka rata olikin hiukkasen liukas mut meille tuli ennätyksiä :) kiitos kiitos vielä kerran !!
     
  13. Jakerz

    Jakerz 1st gear

    kuin myös..

    kiitoksia järjestäjille, homma toimi niinkuin pitikin! ajamaan kerkesi tosiaan kerrankin tarpeeksi. Lisää tämmöistä!
     
  14. kime2

    kime2 Gearhead

    Kiitokset tulee täältäkin järjestäjille,tosin siellä aamulla ois voinut sanoa et ajaminen loppuu jo kolmelta niin ois ehtinyt hiukan kokeilla erilaisia säätöjä mut hyvä näinkin!

    Rata tosiaan tuntui olevan aika liukas,mut siihen tuli meidän kohdalla muutosta kun saatiin liimaa studio57:lta,Joten sinne lähtee ehdottoman iso KIITOS :D
    Alkuviikosta tilaukseen lähtee ainakin tuo kanisteri liimaa ja todennäköisesti myös Governor Recalibration Kits niin sais laatikon vaihtamaan niin kuin tahtoo ja jotain muutakinhan sieltä tulis samalla :wink:
    (viimeiset neljä sanaa on tarkoitettu malibumiehelle "tiimin" sisäisenä vittuiluna :poff: )
     
  15. Luntti

    Luntti 1st gear

  16. studio57

    studio57 Gearhead


    juu tuolla käsiliimalla saapi parannusta aikaan mukavasti lähtöihin kun rataa ei liimata :) toivottavasti ajat parani, mitäs malibu kulki ennen ja jälk "bostikin"?
     
  17. MJF

    MJF Double Gearhead

    Hienosti meni päivä, aurinkokin jaksoi paistaa 8) Ajat/pito taisi parantua loppua kohden, näin kuulin ainakin puhuttavan.
    Pari asiaa tuli huomioitua päivän aikana. Me ajamme varttimailia, eikä koko suoran mittaista kiihdytyskisaa. Eli maaliviivan jälkeen pitäisi alkaa jarruttelemaan. Ainakin muutamat moottoripyörät veti täyttä laukkaa paljon pitemmälle :odroll: Toinen asia on että radalle ei ole kellään mitään asiaa ilman lähettäjän lupaa! Tässä lähti terveiset Mersun numero 773 kuskille, joka lähti ajoja lopeteltaessa omin päin driftaileen kennojen välissä :soosoo: Vahingoilta vältyttiin täpärästi.
    Oma kesähän meni perseelleen kun eilen illalla viimehetken säätöjä tehdessä mäntä tuli haukkaamaan raitista ilmaa :-?
     
  18. Luntti

    Luntti 1st gear

  19. juhe72

    juhe72 1st gear

    kiitoksia vain järjestäjille täältä tornion puolestakin, tullaan uudestaankin, jos komerossa pysyy rojut kuorien sisäpuolella ja jos liimaatta kujaa, niin sitten tulhaan varmasti, oli vähä pliukasta :rotfl: :rotfl:
     

Kerro tästä muillekin!