-70 impala

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Projektit', aloittaja __Juze, 29.9.2014.

  1. __Juze

    __Juze 1st gear

    Nyt tässä kävi näin että tuli ostettua eka projekti itelle.. kokemusta ei ole näin laajasta projektista mitä tästä on tulossa. No elikkäs Auto on neliovinen impala -70 (vissiin ollut jokin kiertopalkinto suomessa.) altia on sen tuottanut suomeen -70 ja ollut siellä edustus autona ja kiertänyt sen jälkeen suomea aika laajalti kunnes se nyt päätyi minulle.

    mutta asiaan. koneena ja laatikko mallia 350+350
    tarkotus on purkaa koko auto aivan atomeiksi ja tehä siitä ITELLE auto. eli ei mikään myyntiin tuleva rojekti. vaikka eihän sitä kyllä ikinä tiedä jos sattuu tulemaankin myyntipäälle. kori on nyt irrotettuna ja runko on riisuttuna odottelemassa hiekkapuhaltajaa ja uutta maalia päälle. runkoa näky olevan hitsattu aika paljonkin mutta ihan asiallisesti korjailtu eli en rupea mitään sen kummempaa sille tekemään. korissa on jokunen reikä mutta helposti hitsattavissa. tarkotus olis hiekkapuhaltaa pohjasta kaikki vanha massa pois ja korjata ruostevauriot. ajattelin että rakentelen tuon rungon nyt tänä talvena ja siihen kuuluu myös moottorin asennus paikoilleen. korin teen sitten vuoden päästä koska budjetti ja aika ei vaan riitä tekemään kaikkea kerralla. eli runkoon tulee kokonaan uus alusta, levyjarrusarja, puslat. Moottoria olen miettinyt 383 ja laatikoksi 700. perää en ole tutkinut joten en tiedä mikä siinä nyt on paikallaan. koria en ole pahemmin miettinyt mutta päässä mielikuvaa 2 värisenä ulkopuolelta ja uus sisustus.
     
  2. __Juze

    __Juze 1st gear

    tässä nyt kehitellyt uusia visioita tuon korin suhteen mutta taitaa olla mahdottomia ajatuksia.. jos tekis tuohon 69 impalan keulan. tuossa 70 se on paljo rumempi.. äkkiseltään kuvissa näyttäs että saattas kaikki passata vielä paikolleenkin ihan nätisti. nyt sitte kysymys mistä löytää 69 impalan koko keulan. konepelti puskuri lokarit ja rungon pääty? osina tietysti tilaamalla mutta voisko käydä niin hyvä tuuri että jollain ois 69 raato mitä ei voi enään hyödyntää muuhun kun varaosien käyttöön?
     
  3. LPV

    LPV 3rd gear

    Voi olla melko mahdoton löytää tuollaista raatoa, jossa olisi ehjä maski ja puskurit, mistään enää. Se aika oli joskus 20 vuotta sitten...
    Koita sen sijaan koristella sitä nykyistä. Esim. maskin voisi maalata mustaksi niin, että jättää ne vähän vahvemmat vaaka rivat kirkkaiksi. 69 SS-mallin tapaan, googlella löytyi joku kuvakin tuollaisesta. Jos valojen kehykset maalais korin väriin, niin kuin -70 Chevellessä, voisi naama näyttää aika pirteältä! Laita kuvia autostasi!
     
  4. __Juze

    __Juze 1st gear

    ebaysta löytyis koko setti vaan hintaa tulis noin 2000e että taitanen jättää väliin.. pitää laittaa kuvia tässä joku ilta
     

Kerro tästä muillekin!