700:n 350:n tilalle

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Rytari, 17.10.2005.

  1. Rytari

    Rytari Gearhead

    jep, eli miten onnistuu Th 700:n vaihtaminen 350:n tilalle 6.2D.n ja np-205:n väliin, onko pituuksissa eroja, booreissa, yms?, mitä muuta tartvii vaihtaa/huomioida?
     
  2. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    700toosan ulostuloaleksi on liian pitkä. Hännän ja NP:n väliin pitää tällätä jatkopulikka jonka mittaa en nyt muista :oops:
     
  3. Rytari

    Rytari Gearhead

    mistähän sen nyt sais muistiinsa?
     
  4. Anonymous

    Anonymous Guest

    Käsittääkseni th350:ssä on kaksi eri kokoa (vai oliko th400)?
    Mutta jos ei pituus täsmää, niin eikö kardaanin vaihto riitä?
     
  5. raggar

    raggar 3rd gear

    Kyllä minä ölin mittaavinani että ne olis samanmittaset, oli nimittäin kumpanenkin aski lattialla. Voin kyllä muistaa veärin ku siitä on jo toista viikkoo ja olin vieläpä selevinpäin :oops:
     
  6. Rytari

    Rytari Gearhead

    mitäs muuta tarvii, 350 tais olla ailipaineohjattu, mites se 700:n? ja kuinkas noin Kick-down yms jutut hoituu helpoiten?
     
  7. 4x4_76

    4x4_76 1st gear

    Noin 50mm on sen palikan pituus.
     

Kerro tästä muillekin!