'71-'72 Mustang lasikuitu puskuri, kimppatilaus.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Ford Freak Club of Finland ry', aloittaja Fastback, 10.1.2011.

  1. Fastback

    Fastback Gearhead

    Löysin valmistajan lasikuituiselle etupuskurille, eli '71-'72 kromi/uretaani mallin pikku puskuri eikä '73 turvapuskuri. Painoa kilkkeellä 1,9 kg. Takapuskuri on täsmälleen saman hintainen ja painoinen, tälläinenkin tulee samalla vaivalla. Muihinkin vuosimalleihin näitä on, mutta etusijalla '71-'73 mustakankosit koska niihin ei löydy mistään.

    Ajattelin tollaisen helmikuun aikana laittaa tilaukseen. 195 usd per kalikka ja hintaa tulee 250-300e / kpl riippuen tilausmäärästä. Volyymialennusta voidaan saada, eli voidaan päästä alle tuon 250e jos on tarpeeksi ostajia.

    Minä jumppaan koko hoidon, eli hoidan tilauksen, jenkkien sisäiset rahdit, tuonnin&tullauksen yms kulut. Onko halukkaita?

    0400-802 274 / Jari

    PS. en myy orggis uretaanipuskuria.
     

Kerro tästä muillekin!