-71 Mustangiin peltitöiden tekijää Kuopion suunnalta?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Hot Rodders Kuopio ry', aloittaja 302TT, 24.1.2009.

 1. 302TT

  302TT 1st gear

  Prokkiksena on tuollainen -71 429 Cobra Jet Mustang, joka vaatii tekniikkapuolen lisäksi myös aika perusteelliset korityöt. Vaikka tarkoitus on ollut itse tehdä peltihommat, niin töiden puolesta aikaa tuntuu olevan vaan kovin rajallisesti eikä hommaa helpota hieman turhan naftit kimppatallin tilat :( Kun seisottaa autoa tallissa vajaan 100e kuukausivuokralla, niin on tullut mieleen, että ehkäpä noilla tulevilta vuosilta säästyviltä vuokrarahoilla voisi kattaa osan muualla teetetyistä peltitöistä. Toki hommasta jää se harrastamisen hauskuus pois, mutta toisaalta saattaisi nopeuttaa aika reippaasti auton saamista liikenteeseen.

  Onko Kuopion suunnan porukoilla suosittaa jotain luotettavaa peltiseppää ko. hommaan? Kori ei ole totaalisen laho, mutta kyllä siinä tekemistä on. Takapalkit on ehjät.

  Mitä pitäisi ainakin tehdä:
  -Autoon on jenkkilän Joe vaihtanut lattiakaukalot, mutta räkinyt saumat niin perseelleen, että ne on hitsattava uudestaan
  -pohja hiekkapuhaltaa
  -pari lommoa kyljessä oikaistava, samoin takaluukussa ja etuhelmassa
  -kuskin puolen takaneljänneksen alaosa vaihdettava (löytyy korjauspala)
  -konehuoneen puolella iskaritornin molemmin puolin (itse torni on siis ehjä) paikattavaa, hankin tarvittaessa valmiit korjauspalat
  -etupalkki (siis mihin reaktiotangot tulee kiinni) vaihdettava, hankin uuden
  -pohjan ja pintapeltien maalaus. Väriksi tulee valkoinen mustilla Mach1 maalauksilla ja teipeillä

  Aikataulu voi olla vaikka 6-8kk, eli mikään tolkuton hoppu ei ole. Saa toki tehdä vaikka kahdessa viikossakin... Mutta se aikataulu, joka sovitaan, niin sen tulisi myös pitää. Toki ARVIO aikataulusta ja kustannuksista sovitaan vasta sitten, kun tekijä on itse nähnyt auton ja arvioinut työmäärää.

  Eli olsiko vinkkejä ketä kannataisi alkaa houkuttelemaan hommaan? Olisi plussaa, jos kustannukset voisi pitää kohtuullisella tasolla.

  Jouni / 050-3818096
   
 2. -31

  -31 Gearhead

  Katoppa YV. Siinon puhelinnumero.
   
 3. Kustom STW

  Kustom STW Gearhead

  Oletko kysynyt jo Autokori Luostariselta?
   
 4. 302TT

  302TT 1st gear

  Laittelin alustavaa kyselyä kuvien kera, kiitos vinkistä.
   
 5. supo

  supo Gearhead

  Peten kolarikorjaus Neulamäki,siellä ainakin ennen tekivät laadukkaita entisöintikorjauksia.Kalevi Havukainen oli muistaakseni miehen nimi.Terv:Supo
   
 6. kuula

  kuula Gearhead

  Ihan muistit nimen oekein.
   
 7. Tupis

  Tupis 3rd gear

  Jos haluaa laadukasta jälkeä, niin voin myös suositella Siilinjärvellä olevaa Kolarikorjaamo Väätäistä. Siinä on sitten samalla nurkalla myös yksi hyvä automaalaamo
   
 8. hessu84

  hessu84 1st gear

  Suonenjoella on yks hyvä kolarikorjaamo/automaalaamo halttunen & ursin.tekeevät laadukasta jälkee.siellä aijon maalauttaa oman caminon.
   
 9. 302TT

  302TT 1st gear

  Itseasiassa Harri on appiukon kavereita vai olikohan peräti sukulainen...Oon käyttänyt Penaria parikertaa vikakoodien luvussa tuolla.

  ja kaveri on töissä tuolla Peten kolarikorjaamossa.
   
 10. Lucy

  Lucy 1st gear

  Olin työharjottelussa ja kesätöissä Petellä korihommissa ja täytyy sanoa että siellä tulee kyllä hyvää jälkeä. Siellä oovat tehneet jonkin verran noita vanhempia ja harvinaisempia autoja, entisöineet yms. Osaavia ukkoja talo täynnä.


  http://www.petek.fi/
   
 11. Timmo

  Timmo 1st gear

  Onko päivän tilanteesta tietoa, mistä löytyisi tekijää? Pitäisi saada ehostettua -65 Galaxien pyöränkaaria, ja mahdollisesti ovien alakulmia?
   
 12. supo

  supo Gearhead

  Kysyppä JPAutotuning Siilinjärvi ja Kallantien Autohuolto!!
   

Kerro tästä muillekin!