-72 350 moottorin sammahtamisongelma puolilämpimänä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja AnHie65, 6.7.2015.

  1. AnHie65

    AnHie65 2nd gear

    Mistä lähtisi vikaa tonkimaan;

    350 käynnistyy kesällä ok kylmänä ja esim. noin 5-10 minuutin sisällä sammuttamisesta. Mutta sitten kun auto on lämpimänä ajettu vaikka kaupan pihaan, ja kauppareisu kestää puolisen tuntia auto kyllä käynnistyy hyvin, MUTTA sammahtaa kun on päässyt liikkeelle kun kaasua painaa hieman enemmän. Ja sen jälkeen ei "millään" käyntiin. Sahaa hyvin ja lupaa/hörähtää, mutta sammuu saman tien. Muutaman minuutin odotus useiden käynnistysyritysten jälkeen; käyntiin kuin enkeli.

    Kysymysmerkkinä?

    Monte Carlo 350 + 350 alkuperäistä osaa.

    AH
     
  2. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Sitä ei saa pelastettua vaan sammuu vaan? Entä jos sen kauppareissun jälkeen antaa käydä reilusti tyhjäkäyntiä?


    Ryyppy toinii? Kun lupailee niin ei saa käyntiin vaikka kuinka kaasun kanssa kikkailisi?
     
  3. Substitute

    Substitute Gearhead

    Voisi olla virranjakajan ongelma jos yhtäkkiä sammuu. Hei jakajassa kannattaa ehkä ekana epäillä pick up kelaa ja jos on kärkijakaja, niin sitä mustaa kärjille menevää johtoa joka menee jakajan pohjan läpi.
     
  4. ViLU

    ViLU Gearhead

    Taitaa kyllä tukehtua sammuksiin eli olisko bensapinnat liian korkeella. Kuumana tuppaa kiehumaan ja pinnat nousee senverran, että menee liian paksulle. Kun seuraavan kerran oireilee niin koitas käymään kaasu pohjassa...
     

Kerro tästä muillekin!