-73 Chrysler Town&Country

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Projektit', aloittaja MJF, 28.10.2015.

  1. MJF

    MJF Double Gearhead

    Päivällä poikaa koulusta ootellessa piipahdin tallissa ja leikkasin enimmät mädät pois varapyöräkotelosta. On kyllä hölmösti tehty tuplapellitys kylkeen, ei oo muistettu jättää alas kuin pikkureikä keskelle. No täynnä moskaahan se oli ja ulkopeltiinkin tuli sisältä päin ruostunut läpireikä. Normaaliahan tämä kyllä on että tuplamäärän joutuu leikkaamaan mätää mitä etukäteen on katellut :)
    Postityttö toi iltapäivällä kankaat ja vinyylit istuimiin. Johan nuo kerkesikin seikkailla edestakaisin Suomea. Ensimmäinen kusti ei löytänyt taloa niin olivat pistäneet paketin takaisin Helsinkiin... Jenkkien länsirannikolta tuli kolmessa päivässä Saksaan ja siitä meni melkeen 2 viikkoa että sai paketin kotiovelle...

    [​IMG][​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]
     
  2. palontie

    palontie Double Gearhead

    Tyypillistä Postia.
     
  3. MJF

    MJF Double Gearhead

    [​IMG]

    No nyt on leikattu varmaan jo kolminkertainen määrä aiotusta :D No on siihen jo pikkupaikka hitsattu takaisinkin kuvanoton jälkeen sisäpuolen peltiin.
     
    Herje tykkää tästä.
  4. MJF

    MJF Double Gearhead

    Nyt kerkesin hitsaamaan helmakotelon loppuun asti, varapyöräkotelon pohja vielä vaiheessa. Sisäpuolen peltiin porasin muutaman 2,5" reijän alareunaan ettei nyt aivan ummessa olisi... Samoilla tulilla tuli korjattua helman päässä ollut pikkureikä, palaset sisä- ja ulkopeltiin sinnekin.
    Penkit olisi jo kuomukärryssä purettuna odottelemassa verhoilijalle pääsyä. Vänkärin penkin selkänojasta löytyi vielä kolmaskin buildsheet, ihan ehjä jopa :)

    [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]
     
  5. MJF

    MJF Double Gearhead

    Ompa tässä taas ollut muuta hommaa, mutta nyt taas muutamana päivänä on tullut käytyä hitsaileen. Varapyöräkotelo on saumojen hiontaa vaille valmis, vänkärin etujalkatila hitsattu ja kuskinpuolen etujalkatila nyt vaiheessa. Ja sehän taas olikin ainakin tuplasti pahempi kun meni näyttämään rälläkkäteräsharjaa... Vähän tilkkutäkki tulee, mutta eipä tuohon valmiitakaan peltejä saa.
    No tässä ootellessa verhoilija kerkesi tekeen etupenkit :) Jostain kumman syystä tilasin ihan liian vähän vinyyliä ja se loppui jo näihin etupenkkeihin, niskatuet ja kyynärnojat on vielä tekemättä :( Ei kai se auta kuin tilata lisää ja viedä talvella loputkin.

    Photopuketti kun kusi hommansa, pitää koittaa laittaa kuvat.fiistä kuvat jatkossa...

    [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]
     
    Saetkae, esmi ja palontie tykkäävät tästä.
  6. maxvo2

    maxvo2 Double Gearhead

    Hyvä että jaksat! Farkku C koppia tarvitaan aina liikenteeseen. Mistäs muusta ihmiset tietäisivät verrata mikä on tilava perhefarkku!!
     
    12345678910, hantta, deeäxä ja 1 muu tykkäävät tästä.
  7. MJF

    MJF Double Gearhead

    Aina välillä vähäsen. Kuskin jalkatilan tilkkutäkki tuli valmiiksi. Ei tullut nätti, mutta eipä tuohon valmiita peltejäkään saa. Matto ja massa alapuolella peittää sitten :) Takajalkatilasta ei enää ylläreitä löytynyt, takempi palanen kokonaan irti pistehitseistä ja etupuolelle valmiiksi sikattu pelti. Aamulla niiden kimppuun.

    [​IMG] [​IMG]
     
  8. passerby

    passerby Gearhead

    sori aiheen viereisyys mut mullakin on kuvat photobucketissa ja tullut niiltä ihme sähköposteja jostain Third party hostingista! siis mitä ne oikein sekoilee??:odrealmad:
     
  9. MJF

    MJF Double Gearhead

    Muuttivat niin että maksat $400 vuodessa jos haluat linkittää sieltä kuvia, ei kait muuta sekoilua :rolleyes:
     
  10. passerby

    passerby Gearhead

  11. 12345678910

    12345678910 Gearhead

    Juu mullekin alkoivat ehdotella jotain threesome -kimppakivaa, mutta kallista on ja taidan lopettaa kokonaan heidän kanssa leikkimisen.

    Mutta asiaan, hienoo työtä MJF! :webmaster:
     
    MJF ja passerby tykkäävät tästä.
  12. isalmela

    isalmela Gearhead

    Ihan hienoa lueskella tämmöistä projektia. Tekomiehet tekee, näin se vaan on. Onneksi tuo oma tämän kesän ostos (Lincoln 77) oli sen verran ehjä, että omat taidot ja hermot ovat juuri ja juuri riittäneet :cool:
     
    MJF tykkää tästä.
  13. MJF

    MJF Double Gearhead

    Takajalkatila meni päivällä umpeen, korin hitsaukset olis nyt (toivottavasti) tehty. Etulokasuojaan tarvis vielä jossain välissä laittaa yks paikka. Seuraavaksi armotonta saumojen hiomista ja lattian putsaamista maalauskuntoon. Taitaa mennä ens viikkoon että kerkiää siihen hommaan...

    [​IMG]
     
  14. MJF

    MJF Double Gearhead

    Neekerintukkalaikalla ajelin lattiaa puhtaaksi aamulla. Ei pitkälle päässyt kun pikkureikää rupes tuleen taas läpi asti. Aika jännästi kyllä on ruostunut, saattaa olla ehjä maali ympärillä ja muutaman millin rokama läpi pellistä. Noh, kaksi parin kämmenen kokosta paikkaa tuli hitsattua vielä lisää kuskinpuolelle. Huomenna jatkuu vänkärinpuolelta, sieltä nyt ei pitäisi enää löytyä mitään... :odroll:
     
    isalmela tykkää tästä.
  15. MJF

    MJF Double Gearhead

    Eipä sieltä enää löytynyt sen kummempaa. Karmaisevaa putsaamista ja epoksia päälle. Maalia kuivatellessa tuli jo hiekkapuhallettua vähän peräloosterin ja lasien listoja. Sitten vaan laatikkotolkulla STP:tä pinnoille, takapyöräkotelotkin on kuin rumpukotelot suorasta pellistä :odroll:
    Perhanan tupakoitsijat, kuskin tuhkakuppi on ruostunut pitsiksi. Sellaista hyvää saa tarjota jos löytyy.

    [​IMG] [​IMG]
     
  16. Hai

    Hai Double Gearhead

    Ollin "sisarauto" vaihto hiljattain tallia.
    [​IMG]
     
  17. MJF

    MJF Double Gearhead

    Mites Ollin auto etenee, ei tälle kesää ajoon enää?
     
  18. Hai

    Hai Double Gearhead

    Alusta tehty, laatikko tehty, kone menossa kasaan. Ei varmaan tälle kaudelle ajoon.
     
  19. MJF

    MJF Double Gearhead

    Antaa maalien vielä kuivaa lattioissa, maalataan irto-osia välillä. Tänään hiekkapuhalsin läjän hilpettä ja vetelin epoksit pintaan. Jos näyttää hyvälle vielä aamullakin, pitää maalata ruskeat osat pintaväriin asti ennen iltavuoroon lähtöä. Uusia kaiuttimiakin mallasin paikalleen, taakse menee uudet 5"x7" suoraan paikalleen, eteen pitää tehdä korokerengas väliin.

    [​IMG] [​IMG] [​IMG]
     
    isalmela tykkää tästä.
  20. MJF

    MJF Double Gearhead

    Pitihän niitä parina päivänä hangata pohjia osiin, nyt on pikkuosat maalattu. Huomattavasti väheni nämä harrastetunnit kun kesäloma loppui :odroll: Lasienympäryslistat jäi kuvaamatta kun törkyinen talli olisi ollut niissä kuvissa enemmän pääosassa :D
    [​IMG] [​IMG]
     
    LPV tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!