`73 Dartin takarenkaat?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja Anonymous, 28.6.2005.

  1. Anonymous

    Anonymous Guest

    Tuli tuossa pieni ongelma 2dHT Dartin takarenkaiden kanssa. Kinnerissä on nyt takana 245/60 R 14 kokoiset rillat. Ongelma syntyy kun porukkaa istuu takapenkille, kumit nappaavat takalokarin sisäreunaan joka ikisessä montussa. Rekisteriotteeseen em. koko on kuitenkin kirjattu sopivana.

    Ajattelin heittää kylmästi alle aavistuksen kapeammat kumit, esim 225/60. Periaatteessa noita tarvittaisiin vain Powerin reissun ajaksi eli ei tarvis olla edes hyvät kunhan olis lailliset...

    Jos jollain sattuu tallin nurkissa pyörimään tuonkokoisia renkaita niin tarjoa ihmeessä. Mielellään pk-seudulta tai lähistöltä. Muutenkin saa tyhmää opastaa jos on heittää vinkkejä asian tiimoilta.

    Juha
     

Kerro tästä muillekin!