`73 Street Race Valiant

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Projektit', aloittaja Solvent, 14.8.2014.

  1. Solvent

    Solvent 3rd gear

    Joo, tohon ajankohtaa ei olis mitää menoa. Täytyypä suunnistella sinne
     
  2. Solvent

    Solvent 3rd gear

    Nyt lakkas lataamasta. En oo kerinny tutkimaa tarkemmin, mutta epäilen vian olevan vanhassa taistelupallossa, varmaa hiilet loppu. Uus akku näytti mittarilla ajon jälkeen 11,3v ja auto käynnissä plx näytti 10.1. Laitan varmaan tilalle tuommosen GM-style vaihtovirtalaturin ja nakkaan vanhan moparin laturin ja säätimen mäkeen.
     
  3. VintageSpeed

    VintageSpeed 3rd gear

    Eilennä just kattelin sun vallua Virvelinrannassa ja totesin kaverilleni että kaikki muu on kyllä tehty vimpan päälle, mutta se Moparin pallosalama laturi on unohdettu sinne syövereihin. :D Mahtavan näköinen vehjas oli.
     
  4. Solvent

    Solvent 3rd gear

    Haha :) tänks! Juu sen laturin ku vaihtelee ja ohjaa huohotuskaasut vielä muualle, kuin muovikanisteriin, niin rupeaa tälle vuodelle olemaan hommat tehty 8) *koputtaa puuta*
     
  5. Solvent

    Solvent 3rd gear

    Taas on saatu vähä uutta kipinää tällekin pirssille. Myin Dart Sport projektin pois, kun tässä on nyt paljon muuta, joten sen valmistuminen olis kestänyt liian kauan. Omakotitalo tuli hankittua ja maaliskuussa perheeseen syntyy uus pojan kloppi.

    Eli Dartista jäi palikkaa mulle ja laittelen ne nyt tähän kiinni.
    - Caltracs split mono jouset ja säädettävät tukivarret
    - RMS säädettävät putkimalliset ylätukivarret
    - Uniball reaktiotangot
    - Fatman Fab 2" droppispindlet

    Nyt on jo perä tiputettu maahan. Seuraavaks jouset vaihtoon.
    Lisäksi tarvis jumpata toi uus gm style laturi kiinni.

    Onko muuten ehdotuksia missä käydä säädättämässä autoa Hämeenlinnan nurkilla, nyt käy aavistuksen rikkaalla. Ja American Poweriin en vie
     
  6. Solvent

    Solvent 3rd gear

    Nyt on osat vaihdeltu ja auto ollut taas ajossa. 108A 3-wire laturinkin tempasin tuohon uusine kiinnikkeineen, ni johan rokkaa tyhjäkäynnilläkin lataus. Pari sataa kilometrii ajettu tänä vuonna, kivasti vetää, mut säätöjä joutuu vähän hakee alustan kans, lähinnä etupään. Noi droppispindlet(sattu ne putkitukivarret olee niissä kiinni) vaihtuu kyllä talvella varmaan pois. Rupes jo olee ö-pohja vaarallisen lähellä tonttia ja sit joutu kirrailee sauvajousia. Etupään geometria meniki sitte hiukan mettää.
    Niin ja tuulitunneli täytyy flektille tehdä. On aika olematon ilmavirtaus ilman sitä, kun se ei peitä syylärialaa tarpeeks.
    Mutta prkl ku on hienoa ajella! =)
    [​IMG]
     
    Muokattu: 1.8.2016
    tapnie, Achti, wilburi ja 1 muu tykkäävät tästä.
  7. Solvent

    Solvent 3rd gear

    [​IMG]

    LinnaCruising 2016. Kuva by MakeJalava


    Tein flektille tunnelin ennen reissua, lämmöt pysyy nyt 185f(kipus ennen 195-200f) tasan paikallaankin. Ajossa riitti ilmavirta mut stopissa ei oikeen. Oli huikee ero jäähdytystehossa noinkin yksinkertasella asialla.
     
  8. Achti

    Achti Gearhead

    Samoin kävi mulle, tein tuulitunnelin niin siihen loppu lämpöongelmat. Piti tulla vähän autoo katteleenkin, lähdit kuitenkin meneen ahvenistolta? tai ainakin auto vaihto paikkaa? :)
     
  9. Solvent

    Solvent 3rd gear

    Olisit tullut aiemmin, oltiin niin hätäsiä ja lähdettiin tallille viettää aikaa sateelta piiloon =) Mäkelästä sitte liityttiin letkaan..
     
  10. Solvent

    Solvent 3rd gear

    Tos on viel tilannekuva Linnacruising päivält. Ihme kyllä, sillon nauratti mut nyt ketuttaa :D Oli meinaa ihan uus sliksi, tarrakin viel näkyy päällä. Semmonen case oli, että cruisinkii lähös huomasin toisen vanhan sliksin olevan puhki(naula fillarist läpi). Heitin noi uudet vanteet renkaineen alle ja toinen puoli otti hiukan sisälokarii kiinni, kun noiden Weldien ET oli eri. Yritin korjata liian kaposella spacerilla ja lopputulos oli tossa(pieni repeämä renkaan sisäreunaan). Eikun vanha vanne toiselle puolelle ja matka jatkui, iso kiitos frendeille avusta!

    [​IMG]
     
    Muokattu: 31.8.2016
  11. Solvent

    Solvent 3rd gear

    Vallun kaveriks toinen Parsa. -73 Polara 383, 727 ja 8 3/4.
    Tällä jos useempaan reissuun osallistuis. Sähköjä tarttee katella uusiks(perus suomisähköt tehty) ja kaikkee pientä. Ulkokuorena karu mattavioletti, sisällä plyysisohva. Ihan jees vessa cruisailla.
    [​IMG]
    [​IMG]
     
    Muokattu: 23.10.2016
    jrasi, faffeli ja FuryIII '71 tykkäävät tästä.
  12. Solvent

    Solvent 3rd gear

    Tähän sen verran päivitystä, että Vallu jatkaa uudella omistajalla, Jekkumies haki rahaa vastaa pois.

    Uutena mulla -66 Dart 4 door
    440, 727, 9"
     
    Muokattu: 13.8.2017
  13. dart -66

    dart -66 Gearhead

    Paimelasta sininen?
     
  14. Solvent

    Solvent 3rd gear

    Juu, sama pirssi
     

Kerro tästä muillekin!