´75 Dart NN-489 *Nyt on kuvia*

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja chevystw, 1.12.2005.

  1. chevystw

    chevystw 1st gear

    Hurjia tarinoita liikkuu ko. auton menneisyydestä. Tulipa vaan mieleen että varmaan joku OD:n porukasta on omistanut tämän jossain vaiheessa.
    Tällä hetkellä auto Kaarinassa, mattamusta/vihreä katto. Jos jollain on tietoa auton vaiheista niin viestiä perään
     
  2. Jack

    Jack Gearhead

    -94 vuoden aikoihin tuo auto oli pitkänlinjan jenkkiautoharrastajan hoivissa Tampereen lähikunnassa
     
  3. Jack

    Jack Gearhead

    -94 vuoden aikoihin tuo auto oli pitkänlinjan jenkkiautoharrastajan hoivissa Tampereen lähikunnassa
     
  4. Rokrami

    Rokrami Gearhead

    Onkos tää sama joka on ollu kokonaan vihree ja satashellillä viettäny aikaansa aikanaan?
     
  5. dust3r

    dust3r 3rd gear

    mitä ne hurjat tarinat on. :eek:
     
  6. chevystw

    chevystw 1st gear

    Jep, oli ennen kokonaan vihree. Turun ympäristössä liikkunut. Kyseisellä autolla on enemmän ajettu kännissä kun selvinpäin, muistona mm. oikea kylki tehty suorasta pellistä ja 2cm pakkelia korjaamassa muotoja, etuloksu kasassa ja kaikkee muuta. Nyt pitäis vaihtaa se kylkipala ja kaikki ovet, etuloksut ja puskurit. Niin ja korvata se vuotava finlandia palalla peltiä. Myös sisustus (ulostus) menee uusiks.
     
  7. makke

    makke 1st gear

    Hei, näin Liedon Shellillä (eli Roineella) '75 Dartin joku päivä sitten. Tuli nostalgiafiilis ku ittellä oli samanmoinen joskus viimosen päälle laitettuna.
    Ettei vaan olis ollu kyseessä auto jota haikailet, rekkaria en tosin katsonut. Mut historiasta en osaa sanoa sit tuon taivaallista, tuli vaan mieleen tää "tapaaminen". Ite siin tankkasin tota omaa '67 euro GM:ää ja suuntana Nummela oman kullan luo, niin ei ees ehtiny mennä jututtamaan tai saatika nähnyt kuskia ees.
     
  8. dust3r

    dust3r 3rd gear

    oli muuten makke mulla se sun dartti muutaman vuoden ja on luultavasti nivalassa nykyään.
     
  9. chevystw

    chevystw 1st gear

    Makke: Tiedetään, taisit olla silloin vivalla liikenteessä. Olin itse kuskaamassa kyseistä rakkinetta, kiinnostaa vaan auton aikaisemmat vaiheet. Sain parikin edellistä omistajaa kiinni ja aika hyvin on selvinnyt, ainakin vuodesta -94 eteenpäin.

    Btw. Ei sulla sattuis olemaan yhtä ylimääräistä vauxin keskiökuppia, kun noissa vivan rostyle-vanteissa? Huomasin vaan aamulla, että koko pyörä on viety :mad: :mad: P*rkeleen paskahousut kun ei kunnioita toisten omaisuutta.
     
  10. Jaska

    Jaska Gearhead

    tsori tämä nyt melkein liittyy tähän topicciin mut kuiteskin onko kukaan nähny myn vanhaa 75 4d darttia kiilt.musta verhot takaikkunassa perä korkeella nähty iisalamessa viimeksi oisko ollu 2003? rek.nro no-166
     
  11. chevystw

    chevystw 1st gear

Kerro tästä muillekin!