-79 Camaron entisöinti

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja JuusoR, 11.11.2017.

 1. TopyCa

  TopyCa Gearhead

 2. Roc

  Roc Gearhead

 3. HT

  HT Gearhead

  Musta on jännä, että aina kun joku tekee autosta mieleisensä on se jonkun mielestä sitten auton pilaamista. Samoin voisi sanoa, että on auton kiusaamista, jos jättää sen orggiskuntoon.
   
  Camino'79 tykkää tästä.
 4. jakulepi

  jakulepi Double Gearhead

  Sellaista kannattaa pitää vain voimavarana.
  Kääntää se toisten ahdistus oman rakentamisen motivaattoriksi, ja pyrkiä entistä tarmokkaammin rakentamaan autonsa niin pitkälle oman maun mukaan että nurisijoiden otsalohkot halkeavat poksuvien aivoverisuonten paineesta.

  Mikäpä siinä sitten kaasutellessa auringonlaskuun hymyssä suin mieleisellä autolla ja todeta että 'hihhih'.
   
  TopyCa ja HT tykkäävät tästä.
 5. Roc

  Roc Gearhead

  Ihan totta jos puhutaan, niin noinhan se pitääkin tehdä. Eikös koko hot rotti touhu alkanu siitä kun vanhoihin autoihin ruuvattiin uudempia ja isompia moottoreita.
   
  TopyCa ja Camino'79 tykkäävät tästä.
 6. jpe

  jpe 3rd gear

  Ei noita alkuperäisiä patoja näissä komeroissa kukaan kaipaa vielä vuosikymmeniin jos koskaan, joku erikoisuus yksilö voi olla poikkeus, mutta muuten en kyllä itkisi alkuperäisen 305:sen perään hetkeäkään. Taannoin jätin omasta Camarosta alkuperäisen lohkon talteen kun tuli laitettua 383 tilalle niin ei kelvannut lohko myöhemmin auton ostajalle edes mukaan vaikka kärry oli muuten suhteellisen alkuperäinen ja kunnostettu Z28.

  Autosta kannattaa ja saa kukin rakentaa juuri sellaisen kun haluaa ja saa vielä leimaankin. Pääasia että näitä ylipäänsä joku harrastaa ja ylläpitää. Jos ei halua potea tunnon tuskia muuttamisesta niin kannattaa sitten ostaa sellainen lähtökohta josta joku muu on potenut tuskat.

  Kunhat et LS:ää laita niin hyvä ;)
   
  Stang_81 tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!