-79 Voortti

Ketju osiossa 'Projektit', aloittaja Vuppe, 23.9.2018.

 1. Vuppe

  Vuppe Gearhead

  Otin repsikanpuolelta kiskon irti johon tiiviste liimataan. Ei ollut joka kohdasta eristenauha kiinni, ja juuri se kohta mistä on todnäk vuotanut sisään oli irti ainakin 10cm matkalta. Tuo neliöreikä on ainakin niillä kohdilla mistä on lorottanut. (etu-yläkulma)Ja sisäverhoilun ruuvikin asiallisen pitkä joka on kammennut kiskoa kopasta irti. Veikkaan että vuoto ei ole johtunut ainoastaan haperosta lasin tiivisteestä...


  [​IMG]

  Kiskon ja kopan välissä on ollut joku liimattava ohut kumi. Sehän nyt hajosi lopullisesti mutta olis Kentin siligaskettia josta vois tehä tiivistyksen. Jos ei kukaan parempaa tapaa kerro.

  Sähkäri vei loputkin konehuoneen sähköt, lähes ainakin.:eek:

  [​IMG]
   
  rekkamies ja isalmela tykkäävät tästä.
 2. Jussi289

  Jussi289 Gearhead

  Älä laita autoon mitään, missä lukee sili-jotain. Eikä sitä muutenkaan kannata liimata, kun kannattaa säilyttää mahdollisuus säätää sen paikkaa. Hae sellasta lasitusnauhan nimellä kulkevaa tiivistettä vaikka, tai jotain muuta ohuempaa tarralla liimattavaa lattanauhaa ja laitat sitä kaks raitaa siihen kiskonselkään.
   
  Vuppe tykkää tästä.
 3. Vuppe

  Vuppe Gearhead

  Säätää sitä ei juuri voi, se on ruuveilla kiinni ja ruuvinreijissä pikku upotukset. Mutta jätän silarin pois, etsitään parempaa. Tänks!
   
 4. Vuppe

  Vuppe Gearhead

  Voto vielä toiselta puolelta. Laturi pitää irrottaa että saa siitäkin piuhat irti.

  [​IMG]
   
 5. Jussi289

  Jussi289 Gearhead

  Onhan se tarkotettu tiettyyn kohtaan, ja esm. se neliöreikä just lienee ohjainliparetta varten. Mutta kun noi korien kasaukset ei oo kovin tarkkoja, niin sille listalle saattaa olla parempikin asema siinä. Ruuvinpaikkaa voi helposti siirtää ja porata uuden kohdan vaikka 2mm siirtäen sivusuunnassa. Vaan jos lasi hyvin istuu tiivisteeseen, niin eihän sitä tartte siirrellä.
   
  Vuppe tykkää tästä.
 6. Vuppe

  Vuppe Gearhead

  Tuossa kohdassa ei ollut sellasta "ohjainliparetta", takareunassa niitä oli 2, ei muualla.

  Lasi on kyllä istunut tiivisteeseen hyvin, ainoastaan etu yläkulmasta tiiviste on kulunut syystä tai toisesta ja kun sitä on katsonut lasi märkänä niin lasi ei ole kontaktissa tiivisteeseen. Ja tiivisteessä on tosiaan jälkeä kulumasta.

  Kiskolla ei ole liikkumisvaraa syvyyssuunnasa sivultapäin katsottuna, eikä kyllä pituussuunnassakaan. Jäykkä ranka joka tökätään siihen mihin se sopii.
   
 7. Jussi289

  Jussi289 Gearhead

  No, eipä kuvasta kaikkee näe. On vaan tosiaan hyvin samanolonen tutun Mustangin kanssa, jossa sitä kourulistaa pysty hyvinkin siirtelemään millejä sivusuunnassa. Ja pitikin, kun teetetyt lasit eivät olleet muodolleen ihan samat ku alkuperäset.
   
  Vuppe tykkää tästä.
 8. Vuppe

  Vuppe Gearhead

  Jep, kuva ei kerro totuutta.
   
 9. Vuppe

  Vuppe Gearhead

  ....ja tosiaankin vesi on päässyt sisäpuolelle tuulilasin yläreunassa kulkevan kourunmallisen listan päälle ja kuseksinut sieltä kuskin koiville. Kun tänään tuota pähkäilin niin vesi ei pääse niin ylös pelkästään lasin ja tiivisteen välistä.

  Syyttävä sormi osoittaa tuohon neliöreikään ja kun kisko on kammettu vielä ruuvilla irti kopasta.

  Saas nähä.

  Solukuminauha vois olla yks vaihtoehto kiskon alle, sellasta löytyy puuilostakin. Vois käydä hypistelemässä.
   
 10. Vuppe

  Vuppe Gearhead

  Sähkäri löysi paikan jalkatilassa roikkuvalle piuhalle. Se on seisontajarrun valolle. Empä ole tiennyt tuollaisen olemassaolosta.

  Katkasija on rikki, eiköhän sellanenkin jostain löydy.

  Katkasijan paikasta päätellen seisontajarru ei ole täysin vapautettu, pitää vähän kolistella jos poljin tuosta vielä nousisi. Takajarrujen säätö on ollut perseestä, oliskohan tuossa osasyytä...

  Hankausjäljestä päätellen poljin on ollut ylempänäkin.

  [​IMG]
   
  isalmela tykkää tästä.
 11. Vuppe

  Vuppe Gearhead

  Jummarsin väärin. Tuossa kuvassa nimenomaan poljinta on runtattu, seuraavassa kuvassa poljin on ylhäällä. Sähkärin kuvia.


  [​IMG]
   
  Gary Grand ja isalmela tykkäävät tästä.
 12. Vuppe

  Vuppe Gearhead

  Kaivoin kaapin pohjalta pois raksitut turvavöiden jämät. Vyöt oli pätkitty kun auton ostin, jos näistä sais teetettyä vielä toimivat kun aika koittaa sen sijaan että ostasin joelta uuden setin. Lannevyö on toimiva mutta vyö on aika korppuuntunutta shittiä.

  Kelat on vielä autossa kiinni.

  [​IMG]
   
  isalmela tykkää tästä.
 13. Vuppe

  Vuppe Gearhead

  Tollasta rasiaa hahmoteltu:

  [​IMG]
   
 14. Vuppe

  Vuppe Gearhead

  Pikkuhiljaa.

  [​IMG]
   
  teippi-mikko, stratusdriver, Isamu ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!