8 3/4 murikka???

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja kinde, 31.3.2010.

 1. kinde

  kinde Gearhead

  No niin. Onko 1634985 case ja "742" ikäänkuin samoja??
  "985" vm.57-64 ja "742" 61-69 käyttivät samaa 1-3/4 mittaa noissa pinion jutuissaan.

  Onko kokemusta oikeesti, että onko ne sitten sisäisesti samoja vaikka on eri valunumero. Voiko osia käyttää ristiin. Ajattelin kysellä kun en nyt just ala "985" casea purkamaan.
   
 2. Mopeman

  Mopeman 3rd gear

  Kyll sen pitäis teknisessä mielessä olla sama, eli samat vläitykset, laakerit, stefat jne käy.
   
 3. 2x4bbl

  2x4bbl Gearhead

  En muista tarkkaan mutta joskus täällä tostakin keskusteltiin, muistaakseni tasauspyörästön keskitapissa ainakin eroa, tossa vanhassa keskitappi neliskanttinen mutta uudemmissa pyöreä. - ei sillä niin väliä minkä muotoinen mutta kun paksuudessakin ero niin mm. vetarin laakereiden päittäisvälyksen säätöön ainakin vaikuttaa. Tosin onhan niitä jotain laakerisettejä joissa tuo päittäisvälysongelma kait poistuu.
   
 4. kinde

  kinde Gearhead

  OK. kunhan saan ton kasan sisään pukeille niin saan ton klumpin irti. Ihan vaan mielenkiinnosta täytyy purkaa. Juu vetareiden säätö ei tuota ongelmaa.
   
 5. Mopeman

  Mopeman 3rd gear

  Ylipäätään tota klunppia on käytetty kait vaan alunperin kartiovetarillisissa perissä, niissähän vetarinlaakerin päittäiset oli shimmeillä.
   
 6. kinde

  kinde Gearhead

  Jyy, niin minäkin ymmärsin vuosiluvuista päätellen. Meinasin käyttää A-koppasessa pikkujako vetareilla ja greeneillä. Täytyy vaan avata ja katsoa missä kunnossa on noin niinkuin ajoa ajatellen.

  Kiitosta vaan , kyllä se sitten siitä.
   

Kerro tästä muillekin!