8 3/4 sure grip perän öljyt

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Poni -69, 9.1.2014.

  1. Poni -69

    Poni -69 3rd gear

    Käykö tolle Sure Grip Positractionille esim Teboilin 80-90 Hypoid LS ,limited slip differential ööli..? Vai tarviiko toiki vielä jonki lisäaineen?
     
  2. Kapteenikosmos

    Kapteenikosmos Gearhead

    Ite laitoin muistaakseni Valvolinen jotkin "limited slip" öljyt jotka aiheutti aika julmaa pauketta levylukosta normiajossa kevyellä vedolla risteyksissä kääntyessä. Lisäsin noin puolipurkkia Moparin levylukolle tarkotettua lisäainetta jonka jälkeen pauke pääosin lakkas ja lukko tuntuu pitävän hyvin. Ohjeena tais olla koko purkki, mutta käsittääkseni liikakaan ei oo hyvästä jos öljyt "liukastuu" liikaa ja levy päättää luiskahtaa silloin kun nilkka on suorana, jolloin lukossa syntyy aika pirusti lämpöä.

    Pauketta saa aikaseks ainoastaan kun ajelee parkkihallissa sellasia korkkiruuveja ylöspäin jolloin vetoa on aika paljon ja samalla käännytään jyrkkään.
     
  3. maxvo2

    maxvo2 Double Gearhead

    Pelaa ihan tavallisella hypoidiöljyllä ja lisäaineella. Turhaan maksat "erikoisöljystä" ekstraa.
     

Kerro tästä muillekin!