-80 luvun Cadillac Eldorado

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Mudracer, 8.5.2015.

  1. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Onkos joku perehtynyt -85 mallisen ruiskuun? En saa siitä koodeja ulos kun ilmastoinnin nappulat toimii miten sattuu. Kone käy todella paksulla, enkä löydä edes mappia :rotfl: , mahtaako sitäkään edes olla.
    Niin niitä koodeja ei vissiin saa ulos ennenkuin ilmastointipaneelin nappulat toimii?
     
  2. gintonicice

    gintonicice 3rd gear

    Arvauksena sanoisin, että lambda-anturi on kuukahtanut. Sen kuoleminen lisää polttoaineen kulutusta varsin reippaasti ja aiheuttaa herkästi tuon rikkaalla käymisen.
     
  3. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Juu täytyy mittailla onko se mykkä, mutta tää taitaa olla niin tikitaalinen että vain tps ja lambada riittää?? Mappia ei taida olla ellei se ole kojelaudan alla piilossa?
     
  4. moottorinlohko

    moottorinlohko Gearhead

  5. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Tänkjuu tollasta ehdinkin jo ettiä ilman tulosta. Mappi on siellä hanskalokeron takana varmaan kun konehuoneesta ei löydy. Alipaineletkut on melko huonossa hapessa kaikki ja menee tovi ennenkuin ne on vaihdettu.
     
  6. moottorinlohko

    moottorinlohko Gearhead

    taitaa olla hansikaslokero pois ja oikealle,ilmanpaineen kanssa
     
  7. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Vedenlämpöanturi on mykkä ja ihan eri liittimellä kuin uudemmissa. MAT anturin on näköjään joe vaihtanu uudenmalliseen, koitan uudempaa anturia tohon veteen ekaks.
     
  8. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Dodii nyt on koitettu päästä matopurkkiin kahdella eri skannerilla, mutta ei yhteyttä. Kuumana pitää ottaa toisesta siittimestä piuhat pois jotta saa edes käymään. Mappi on vielä paikallistamatta, tepsi, lämpöanturit ja lambada toimii.
     

Kerro tästä muillekin!