-80 luvun Cadillac Eldorado

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Mudracer, 8.5.2015.

 1. Mudracer

  Mudracer Gearhead

  Onkos joku perehtynyt -85 mallisen ruiskuun? En saa siitä koodeja ulos kun ilmastoinnin nappulat toimii miten sattuu. Kone käy todella paksulla, enkä löydä edes mappia :rotfl: , mahtaako sitäkään edes olla.
  Niin niitä koodeja ei vissiin saa ulos ennenkuin ilmastointipaneelin nappulat toimii?
   
 2. gintonicice

  gintonicice 3rd gear

  Arvauksena sanoisin, että lambda-anturi on kuukahtanut. Sen kuoleminen lisää polttoaineen kulutusta varsin reippaasti ja aiheuttaa herkästi tuon rikkaalla käymisen.
   
 3. Mudracer

  Mudracer Gearhead

  Juu täytyy mittailla onko se mykkä, mutta tää taitaa olla niin tikitaalinen että vain tps ja lambada riittää?? Mappia ei taida olla ellei se ole kojelaudan alla piilossa?
   
 4. moottorinlohko

  moottorinlohko Gearhead

 5. Mudracer

  Mudracer Gearhead

  Tänkjuu tollasta ehdinkin jo ettiä ilman tulosta. Mappi on siellä hanskalokeron takana varmaan kun konehuoneesta ei löydy. Alipaineletkut on melko huonossa hapessa kaikki ja menee tovi ennenkuin ne on vaihdettu.
   
 6. moottorinlohko

  moottorinlohko Gearhead

  taitaa olla hansikaslokero pois ja oikealle,ilmanpaineen kanssa
   
 7. Mudracer

  Mudracer Gearhead

  Vedenlämpöanturi on mykkä ja ihan eri liittimellä kuin uudemmissa. MAT anturin on näköjään joe vaihtanu uudenmalliseen, koitan uudempaa anturia tohon veteen ekaks.
   
 8. Mudracer

  Mudracer Gearhead

  Dodii nyt on koitettu päästä matopurkkiin kahdella eri skannerilla, mutta ei yhteyttä. Kuumana pitää ottaa toisesta siittimestä piuhat pois jotta saa edes käymään. Mappi on vielä paikallistamatta, tepsi, lämpöanturit ja lambada toimii.
   

Kerro tästä muillekin!