-85 caprice antaa kummia vikakoodeja

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Fargo, 1.5.2013.

  1. Fargo

    Fargo Gearhead

    uto on -85 mallia oikeasti ja käsittääkseni nuo ECM:t tuli vasta -86? Voin olla väärässäkin mutta kumminkin, auto on 305+700 ja antaa vikakoodia 54 ??? kaikkien löytämieni listojen mukaan bensapumppu mutta noissahan on mekaaninen.

    Herjaa myös lambdaa ja se on uusittu, tähän nyt voi olla monia syitä mutta saa toki ehdottaa.

    Pitäs saada kuntoon kun bensaa palaa aivan tolkuttomasti ja ei kulje mihinkään eli turvallisen rikkaalla on hän ja SES valo häikäisee pimeällä.
     
  2. rakkari

    rakkari 3rd gear

    chiltonin korjaus kirjasta juuri kattelen ja siellä lukee 54 kohtaan
    -faulty mixture control solenoid circuit and/or faulty ecm
     
  3. Ratrod34

    Ratrod34 Gearhead

    Jep ja myös Haynesin kirjan lista sanois koodille 54 M/C solenoid eli onko solenoidin johto kiinni kaasarissa ja liitos/solenoidi kunnossa ?
    Olihan se ECM laatikko tossa mun -81 farkussakin...
     
  4. DD6

    DD6 Gearhead

    Maadoita diagnostiikkapistokkeen nastat vaikka paperiliittimellä, pistä virrat ja kuuntele, nakuttaako se seossolenoidi kaasarissa. Ilmanputsari irti, niin kuulee vielä selvemmin. Samalla näet, onko johto kiinni solenoidissa.
     
  5. Fargo

    Fargo Gearhead

    Heh, Chilton on juuri se kirja mitä pitäiskin lukea eikä kaivella netistä noita juttuja...

    Eipä nakuta solkku eli sen kimppuun sitten seuraavaksi. On siinä piuha kiinni kyllä.
     

Kerro tästä muillekin!