-86 Buickin mittari valot ???

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja elky_^^, 13.12.2004.

  1. elky_^^

    elky_^^ 1st gear

    Juu eli Buickki hukkas mittari valot kaikki muu pelaa paitti mikään mittari valot eli sulake ei oo menny koska katto valo jne. pelaa ja kytkijn on OK. onko kellään ehdotuksia missä vois olla "BUGI" ?? :mad:
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    Moi,

    mitenkäs se himmentimen toiminta, onko ok ja tsekattu ja ettei vaan pyöritetty off-asentoon? Jos nämä ovat ok, niin mittaristo pois ja tsekkaamaan kosketusliuskoja, joista mittaristo ottaa sähköt. Samalla katkosten etsiminen takalevystä, johon on painettu kytkennät.


    Vieras
     
  3. Anonymous

    Anonymous Guest

    Joo sen valokatkaisijan tarkistaisin ekana!
     
  4. TeuvoSlam

    TeuvoSlam Gearhead

    Itellä -84 buickissa mittarivalot ja katto ym. sisävalot eivät ole samalla sulakkeella.
    Mittariston valot on parkkien kanssa samalla sulakkeella.

    Ite kattoisin yksinkertaisesti, toimiiko parkit auton ulkopuolella?? jos ei niin... sulake.. katkaisin..?
    Jos toimii niin sitä katkaisijaa minäkin rupeaisin ekana ihmettelemään, niissähän on ollu vähän vikaa sen himmentimen osalta ja sillee.. tiiä häntä...
     
  5. elky_^^

    elky_^^ 1st gear

    Juu kyllä kaikki on kunnossa ja kyseisessä mallissa ei mittariston takana oo sitä perinteistä kalvo piirilevyä.....!!! ja ainakin -87 Caprisessa kattovalo ja mankka on saman sulakkeen takana... ja parkitkin kyllä pelaa... !!!
     
  6. elky_^^

    elky_^^ 1st gear

    niin ja siis kytkin pelaa himmentimenkin osalta.... !!! ja on mitattu että toimii muultakin osalta kytkimelle tulee virta ja lähtee mutta sen jälkeen hukkuu jonnekki !!!!
     

Kerro tästä muillekin!